Νέγκα σε Πασχαλίδη: Είσαι ακόμη ΚΚΕ; Είμαι ναι… προς τι το χαμόγελο; (video)

«Αυτή τη στιγμή αυτό που με εκνευρίζει στη χώρα, είναι ότι δεν υπάρχει κανονική αντιπολίτευση», είχε σχολιάσει αμέσως πριν ο Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/06) στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24 και μεταξύ άλλων έκανε πολιτικό σχόλιο και ανέφερε, πως ψηφίζει ακόμη ΚΚΕ, αν και έχει διαφωνήσει σε πολλά από όσα έχει υποστηρίξει το κόμμα.

«Αυτή τη στιγμή αυτό που με εκνευρίζει στη χώρα, είναι ότι δεν υπάρχει κανονική αντιπολίτευση.

Αυτό με εκνευρίζει εκτός από το ΚΚΕ που κάνει την αντιπολίτευση που κάνει την αντιπολίτευση που κάνει πάντα», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα σε αυτό το σημείο ήρθε η ερώτηση της Αθηναΐδας Νέγκα: «Είσαι ακόμη ΚΚΕ;» με τον Μίλτο Πασχαλίδη να απαντά: «Είμαι ναι».

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως χαμογέλασε και ο καλεσμένος της, της είπε «προς τι το χαμόγελο; Δεν θα ΄πρεπε;» και εκείνη του απάντησε:

«Δεν θα σου πως τι να κάνεις , απλά ρωτάω».

«Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνώ με το ΚΚΕ, όπως το ότι δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Δεν μου φαίνεται ωραίο. και σε άλλα διαφωνώ αλλά όταν έρχεται η στιγμή να ψηφίσω, πάντα ψηφίζω ΚΚΕ.

Θεωρώ ότι είναι το κοντινότερο πολιτικό σπίτι που είχα ή έχω ποτέ. Κατά κύριο λόγο με την οικογένειά σου τσακώνεσαι», συμπλήρωσε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

ΥΔΡΑ κατηγορ

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

Χωρίς να δώσουν επίσημη κατάθεση στις ελληνικές αρχές αποχώρησαν από την χώρα μας οι ολιγάρχες…