Σοκ στη Γαλλία: 2 ανήλικοι βίασαν 12χρονη και την αποκαλούσαν «βρωμο-Εβραία» – Η Λε Πεν καταγγέλει την «άκρα αριστερά»

Το πολύ σοβαρό περιστατικό ακραίας βίας με δράστες και θύμα ανηλίκους κάτω των 15 ετών και το αντισημιτικό υπόβαθρο που έχει, πυροδοτεί το ήδη οξυμένο κλίμα στη Γαλλία.

γαλλία σημαία

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού μόλις 12 ετών στο Κουμπερβουά – προάστιο του Παρισιού στη Γαλλία, με ρατσιστικό κίνητρο.

Τρεις ανήλικοι ηλικίας 12 και 13 ετών έχουν συλληφθεί και κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα προαστίου του Παρισιού ενώ η εισαγγελία της Ναντέρ τους έχει απαγγείλει κατηγορίες για τη διάπραξη βιασμού, βίαιης επίθεσης και αντισημιτικών σχολίων με θύμα μία 12χρονη.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο από τους τρεις ανηλίκους κατηγορούνται για “βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, απόπειρα εκβίασης, άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, βιντεοσκόπηση ή μετάδοση της εικόνας ενός ατόμου με πράξεις σεξουαλικής φύσης, επαναλαμβανόμενες απειλές θανάτου, εξύβριση για λόγους θρησκείας”, διευκρίνισε η εισαγγελία της Ναντέρ.

Ο τρίτος ανήλικος είναι αντιμέτωπος με όλες τις κατηγορίες εκτός από αυτή του βιασμού. Ο ανήλικος αυτός εμπλέκεται στην υπόθεση με διπλή ιδιότητα: αυτή του κατηγορούμενου και αυτή του μάρτυρα για τις πράξεις των άλλων δύο.

Τα τρία παιδιά συνελήφθησαν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ενώ οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται φέρονται να διαπράχθηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου στο προάστιο Κουμπερβουά, στα δυτικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει για να συνδράμει την ανήλικη λίγο μετά τις 7.30μμ του Σαββάτου. Η 12χρονη δήλωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τα αγόρια, ο ένας εκ των οποίων ήταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο πρώην φίλος της. Το κορίτσι είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι οι τρεις τη συνάντησαν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της και την παρέσυραν με το ζόρι σε μια αποθήκη. Εκεί την χτύπησαν, της επιτέθηκαν σεξουαλικά και τη βίασαν ενώ εκτόξευαν σε βάρος της απειλές θανάτου και την εξύβριζαν αποκαλώντας την “βρωμο-Εβραία”.

Σοκ στη Γαλλία: "Βρωμο-Εβραία", 12χρονος και 13χρονος βίασαν 12χρονη - Η Λε Πεν καταγγέλει την "άκρα αριστερά"

Το έγκλημα πυροδότησε το ήδη οξυμένο κλίμα στη Γαλλία

Το πολύ σοβαρό περιστατικό ακραίας βίας με δράστες και θύμα ανηλίκους κάτω των 15 ετών και το αντισημιτικό υπόβαθρο που έχει, πυροδοτεί το ήδη οξυμένο κλίμα στη Γαλλία. Η Μαρίν Λε Πεν, το ακροδεξιό κόμμα της οποίας σάρωσε στις ευρωεκλογές και προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τις πρόωρες κάλπες των βουλευτικών εκλογών, δήλωσε ότι πρόκειται για “στοχοποίηση των Εβραίων από την ακροαριστερά”.

“Η αντισημιτική επίθεση και ο βιασμός ενός 12χρονου παιδιού στη νομαρχία Ο-ντε-Σεν μας κάνει να ξεσηκωθούμε. Η εκρηκτική αύξηση των αντισημιτικών πράξεων, αυξημένη κατά 300% σε σύγκριση με τους πρώτους τρεις μήνες του 2023, πρέπει να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για όλους τους Γάλλους: η στοχοποίηση των Εβραίων επί μήνες από την άκρα αριστερά μέσω της εργαλειοποίησης της ισραηλινής σύγκρουσης των Παλαιστινίων αποτελεί πραγματική απειλή για τους πολίτες και την ειρήνη. Αυτό θα πρέπει να το έχουν όλοι πολύ καλά στο μυαλό τους στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου”.

Από το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος, ο ηγέτης του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς “Ανυπότακτη Γαλλία” (FI), Ζαν-Λικ Μελανσόν, κατήγγειλε τον “αντισημιτικό ρατσισμό”.

“Με τρομοκρατεί το έγκλημα του βιασμού στο Κουμπερβουά και όλα όσα φέρνει στο φως σχετικά με την παραβατική συμπεριφορά ανδρών από πολύ νεαρή ηλικία καθώς και τον αντισημιτικό ρατσισμό. Στέλνω την αλληλεγγύη μου και τις πιο θερμές σκέψεις μου στο θύμα και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ελπίζω ότι η περίθαλψη με επείγουσες διαδικασίες και η υποστήριξη στο θύμα θα δωθούν με τον δέοντα τρόπο και ότι δεν θα μετατραπεί το έγκλημα αυτό σε μιντιακό θέαμα”.

“Βιάστηκε στα 12 επειδή είναι Εβραία. Διαδηλώστε!”

Συλλογικότητες κατά του αντισημιτισμού απευθύνουν κάλεσμα για απόψε το βράδυ έξω από το δημαρχείο του Παρισιού, στο κέντρο της πόλης. Το σύνθημά τους είναι: “Βιάστηκε στα 12 επειδή είναι Εβραία. Διαδηλώστε!”

Ειδήσεις σήμερα:

Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά Θέμης Σοφός

Κουτσελίνη: Όταν σπούδαζα, δεν είχα χάμπουργκερ να φάω – Στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα, απαντά ο Αλμπάνης

Αναζητείται από την ΕΛΑΣ ο Απόστολος Λύτρας – Γιατί τον μηνύει η σύζυγός του

Κούγιας σε Αναστασοπούλου: «Δεν έχετε το ειδικό βάρος να με ειρωνευτείτε» – Έντονος καυγάς για Λύτρα (video)

 

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

ΥΔΡΑ κατηγορ

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

Χωρίς να δώσουν επίσημη κατάθεση στις ελληνικές αρχές αποχώρησαν από την χώρα μας οι ολιγάρχες…