Newsroom

Newsroom

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση ελέω Μπαλτάκου

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση Σαμαρά, μετά το σκάνδαλο με το βίντεο Μπαλτάκου και τα λογικά ερωτήματα…

samaras venizelos 2

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση Σαμαρά, μετά το σκάνδαλο με το βίντεο Μπαλτάκου και τα λογικά ερωτήματα που γεννούν οι αναφορές του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης όχι μόνο στον Νίκο Δένδια και τον Χαράλαμπο Αθανασίου, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος εκτίμησε χθες σε τοποθέτησή του στη Βουλή πως θα γίνει δεκτή.

Ο κ. Γρηγοράκος προκάλεσε μάλιστα αίσθηση χθες, κάνοντας αναφορά σε ενδεχόμενες τριπλές εκλογές το Μάιο, όμως λίγο αργότερα ανασκεύασε, σημειώνοντας ότι «δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών» και «η κυβέρνηση πέρασε όλους τους κάβους και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται».

Κι όμως, ίσως έχει πολλούς λόγους να φοβάται, αν επιβεβαιωθεί αυτό που ανέφερε σε χθεσινή συνέντευξή του ο Τάκης Μπαλτάκος, ότι δηλαδή μπορεί να υπάρχουν και άλλες καταγεγραμμένες συνομιλίες του με στελέχη της Χρυσής Αυγής, στις οποίες μάλιστα ο ίδιος «δε θυμάται» τι είχε πει. Η δήλωση αυτή, σε συνδυασμό με τις υπόνοιες των χρυσαυγιτών ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια ντοκουμέντα, υποδεικνύει ότι το βίντεο Μπαλτάκου θα έχει και… [i]sequel.

Το πρωί της Παρασκευής, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στη σκιά του σκανδάλου, στην οποία αναμένεται να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στο θέμα και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

Πάντως το κλίμα είναι βαρύ και στο ΠΑΣΟΚ, όπου ακούγονται ακόμα και φωνές αποχώρησης από την κυβέρνηση (αν και είναι λίγες, αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ φυτοζωεί).

Γεγονός είναι ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό και τους εμπλεκόμενους υπουργούς, και μένει να δούμε αν αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς θα… φιλοτιμηθεί να εμφανιστεί στη Βουλή για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τον επί 30 χρόνια φίλο του, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος από την Τετάρτη παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ περίπου ως… μοναχικός καβαλάρης, που λειτουργούσε ανεξάρτητα από τον πρωθυπουργό «για το καλό της παράταξης και της χώρας», όπως υποστηρίζει ο ίδιος…

Οικογένεια γλίτωσε από θαύμα στη Ναύπακτο – Για δευτερόλεπτα δεν τους καταπλάκωσε τεράστιο δέντρο (video)

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ

Οικογένεια γλίτωσε από θαύμα στη Ναύπακτο – Για δευτερόλεπτα δεν τους καταπλάκωσε τεράστιο δέντρο (video)

Η πτώση του δέντρου προκάλεσε την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Απολαυστική η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή την απιστία: «Με απάτησε και το ήξερε όλη η Ελλάδα – Εγώ ήμουν βόδι» (video)

Τουμασάτου

Απολαυστική η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή την απιστία: «Με απάτησε και το ήξερε όλη η Ελλάδα – Εγώ ήμουν βόδι» (video)

Η ηθοποιός ανέφερε πως αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι την απάτησαν