Newsroom

Newsroom

"Καρφιά" Μπακογιάννη για…αυλικούς και Σαμαρά

Ανοιχτή κριτική στο περιβάλλον του Α. Σαμαρά άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας την απουσία του από τη διαδικασία της ψήφου…

bakogianni 1

Ανοιχτή κριτική στο περιβάλλον του Α. Σαμαρά άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας την απουσία του από τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή. Για τον ΕΝΦΙΑ επανέλαβε πως ο φόρος είναι “λάθος” παρά και τις διορθώσεις που υπέστη, ενώ καυτηρίασε τη δήλωση Γεωργιάδη για bank run αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως “δεν ήταν και η ευτυχέστερη δήλωση”.

Μιλώντας στον Σκάι, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε ανοιχτή γραμμή μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα για τα μείζονα θέματα της χώρας, διευκρινίζοντας πως ο κ. Σαμαράς πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει το δίαυλο επικοινωνίας και αν δεν ανταποκριθεί ο κ. Τσίπρας “κακό του κεφαλιού του”.

Εξέφρασε, πάντως, τη δυσφορία της για την απουσία Σαμαρά από την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή όπου αντ’ αυτού ορίστηκε ο Μ. Βορίδης, κάνοντας λόγο για “λάθος των συμβούλων του πρωθυπουργού να μην προγραμματίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης το Σαββατοκύριακο, ώστε ο κ. Σαμαράς να απαντήσει στον Αλ. Τσίπρα”.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και για την επιβολή του ΕΝΦΙΑ, τόνισε ότι χρειάζεται οριζόντια μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κατά 30%, χωρίς να απαιτείται η έγκριση της τρόικας.

Για τη δημοσκοπική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ, η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι “η Ν.Δ. μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι”, και κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει έμφαση σε πολιτικές που θα “αυξήσουν την πίτα” για τους πολίτες. Τάχθηκε, πάντως, κατά των πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι “αυτή η κυβέρνηση πρέπει να μείνει, διαφορετικά η Ελλάδα θα πάει δύο χρόνια πίσω”.

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

oasa

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.