Newsroom

Newsroom

Μάθετε για τη νέα μεγάλη αλλαγή στο Facebook – Τι επίδραση θα έχει στα post που ανεβάζουμε

Με ενδιαφέρον αναμένουν εκατομμύρια χρήστες τις νέες καινοτομίες που σχεδιάζει για το facebook ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Ήδη, η πληροφορία πως το…

17

Με ενδιαφέρον αναμένουν εκατομμύρια χρήστες τις νέες καινοτομίες που σχεδιάζει για το facebook ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ήδη, η πληροφορία πως το Facebook σχεδιάζει ένα κουμπί «dislike» είχε προκαλέσει πανικό στα social media, καθώς το «δεν μου αρέσει» είναι κάτι που πολλοί ήθελαν να δουν στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται πως κάτι τέτοιο μάλλον θα παρέχεται στους χρήστες στο πλαίσιο των «Reactions», ενός εύρους αντιδράσεων που θα μπορεί να επιλέξει ο χρήστης κι όχι απλά ενός κουμπιού «dislike».

Σε δημοσίευμα του TechCrunch, επισημαίνεται πως το Facebook αρχίζει τη «διάθεση» των Reactions,ενός νέου σετ από έξι emoji, τα οποία θα συνοδεύουν το «like», επιτρέποντας τους χρήστες να δείξουν τι τους προκαλεί το post: αγάπη, γέλιο, ευτυχία, σοκ, λύπη και οργή. Σε πρώτη φάση, θα λάβουν χώρα δοκιμές σε δύο χώρες μόνο, την Ισπανία και την Ιρλανδία, πριν αποφασιστεί εάν πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και αν πρέπει να επεκταθεί η χρήση τους.

Το εν λόγω σετ θα εμφανιστεί τόσο στην desktop όσο και στη mobile έκδοση, ωστόσο δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια για να μπει στο Messenger.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φιλοσοφία δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς χρησιμοποιείται και σε άλλα δίκτυα, όπως το Path, καθώς και ιστοσελίδες όπως το Buzzfeed.

Όπως αναφέρει το Engadget, οι νέες αντιδράσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούνται σε δημοσιεύσεις χρηστών, αλλά και σελίδων, και θα είναι ορατό το πόσες συγκεντρώθηκαν από την κάθε κατηγορία. Μέχρι στιγμής βέβαια άγνωστο παραμένει το εάν και πότε πρόκειται να εμφανιστεί σε άλλες χώρες.

Συναγερμός στη Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Έδωσαν περιθώριο μιας ώρας

Ektakti Epikairotita 0

Συναγερμός στη Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Έδωσαν περιθώριο μιας ώρας

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι έλεγχοι των Αρχών στο κτήριο…

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

βιασμός 1296x864 1

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

Το περιστατικό κατέγραψε η 14χρονη αδερφή του θύματος η οποία είχε αντιληφθεί τι περνούσε η…