Αλεξιάδης: Κανένα νέο μέτρο για τα εισοδήματα του 2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανένα νέο μέτρο που να επιβαρύνει περαιτέρω τα εισοδήματα του 2015 δεν υπάρχει, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας. Την επόμενη βδομάδα ανοίγει το taxisnet.

56ebfb551dc52404318b5465

«Δεν έχουμε για τα εισοδήματα του 2015 κανένα νέο μέτρο», διαβεβαίωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός ενημέρωσε πως το taxisnet θα ανοίξει την επόμενη βδομάδα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος.

Για τα εισοδήματα του 2016

Όπως ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης, οι «τροπολογίες για τα εκκρεμή θέματα των φορολογικών δηλώσεων κατατέθηκαν και μόλις πάρει ΦΕΚ ο νόμος θα ξεκινήσει άμεσα η υποβολή των δηλώσεων προκειμένου να «σπάσουν» οι φορολογικές υποχρεώσεις σε πολλούς μήνες το 2016.

«Για τα εισοδήματα του 2016 όπως έχει ψηφίσει η ελληνική βουλή με το νόμο 4336 πρέπει να έχουμε νέες φορολογικές ρυθμίσεις τις οποίες αυτή τη στιγμή συζητά η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς» συνέχισε και υπογράμμισε: «Βεβαίως και θα υπάρχει για τα εισοδήματα του 2016 επιβάρυνση αλλά θα είναι δίκαιη και αναλογική και από ένα ύψος εισοδήματος και πάνω».


ΦΩΤΟ: 

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Αστυνομία

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…