Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Αντισυνταγματική η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά – Τα νησιά δεν είναι η Μύκονος που βλέπουν οι εταίροι το καλοκαίρι

Στο θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

56fae40b1dc524536c8b4d69 2

Μιλώντας στη Σύρο δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε ότι έφτασε μέχρι την παραίτηση από υπουργός αλλά δεν υπήρξε δυνατότητα να «κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση».

Μιλώντας σε εκδήλωση για την υπογραφή του συμφώνου συναντίληψης για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του στρατοπέδου Σύρου την Τρίτη, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι με το Eurogroup της Τρίτης, η χώρα τελειώνει με την αξιολόγηση και μπαίνει «με μία ρύθμιση του χρέους για πολλά χρόνια σε μία νέα περίοδο ανάπτυξης».

Όπως τόνισε, έγιναν πολλά εγκλήματα σε βάρος της χώρας τα τελευταία χρόνια και χαρακτήρισε ως «ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα» την «παραβίαση του Συντάγματος, την ανατροπή της νησιωτικής πολιτικής που προβλέπεται στο άρθρο 101 του Συντάγματος».

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να πείσει τους εταίρους «ότι τα νησιά δεν είναι αυτό που βλέπουν το καλοκαίρι σε ακριβά κέντρα της Μυκόνου ή της Σαντορίνης ή άλλων νησιών που έχουν πολύ μεγάλη τουριστική ανάπτυξη».

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

AP21208110212326

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

Αύριο είναι και η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη σε μονό (αντίπαλος η Ντάνκα Κόβινιτς) και…