Ποιος 11δάτος παίκτης του Ολυμπιακού απογοήτευσε τον Σάντσες και… μαζεύει τα μπογαλάκια του

Δυσφορία έχει προκαλέσει στον τεχνικό του Ολυμπιακού η παρουσία του μέχρι πρότινος 11δάτου χαφ της ομάδας, λόγω των τραγικών εμφανίσεων του σε προπονήσεις και φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Έτοιμος ο αντικαταστάτης του.

57767a431dc52477468b4581

Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι που και πέρσι ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αλλά εν τέλει έμεινε στους «ερευθρόλευκους» και καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βίκτορ Σάντσες είναι πλέον σε θέση να παραθέσει τις προτάσεις του αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν, μετά από το -μικρό κατά τ΄ άλλα- διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών αναμένεται να εισηγηθεί εκτός από μεταγραφές και την παραχώρηση κάποιων παικτών που δεν τον ικανοποίησαν ή να ανάψει το πράσινο φως για την πώλησή τους, αν και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι ανήκει και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αν και θεωρείται βασικός, παρουσίασε κακό πρόσωπο αυτές τις μέρες στις προπονήσεις, ενώ και στο τελευταίο φιλικό με τη Βάκερ ήταν απογοητευτικός.

Ο Ισπανός, λοιπόν, δεν… τρελαίνεται να κρατήσει τον συγκεκριμένο παίκτη και είναι πολύ πιθανό, μετά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά, να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Αξιοσημείωτο δε πως σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Τζένοα ενδιαφέρεται για τον Ελβετό, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να μοιάζουν έτοιμοι να παραχωρήσουν τον παίκτη, αρκεί να φτάσει η κατάλληλη πρόταση.

Η λύση στην περίπτωση αποχώρησης του Κασάμι θα δοθεί εκ των έσω. Συγκεκριμένα, ο Μανιάτης έχει αφήσει ικανοποιημένο τον ισπανό τεχνικό, καθώς έχει εξαιρετική παρουσία στην προετοιμασία. 

Δέσποινα Βανδή: «Βγήκαμε με προστασία από την Τουρκία» – Η αποκάλυψη συνεργάτιδας της τραγουδίστριας

5615357

Δέσποινα Βανδή: «Βγήκαμε με προστασία από την Τουρκία» – Η αποκάλυψη συνεργάτιδας της τραγουδίστριας

Ντόρο έχει προκαλέσει η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει συναυλία της στην Τουρκία

Καιρός: Ο καύσωνας ήρθε για να μείνει – Οι περιοχές που θα “καούν” και η προειδοποίηση του Αρναούτογλου (Video)

6271764 640x426 1

Καιρός: Ο καύσωνας ήρθε για να μείνει – Οι περιοχές που θα “καούν” και η προειδοποίηση του Αρναούτογλου (Video)

Δείτε τη μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα έως και τις 25/7 με μια μόνο ματιά.