Newsroom

Newsroom

Αυτοκτονία και αποκλεισμός για ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Άγιαξ

O ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στην Τούμπα, και αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League με σκορ 2-1 από τον Άγιαξ. Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασιάδη.

57a25a3d1dc5243e1c8b4edb

Από το 20’ μέχρι το 33’ ο «δικέφαλος του βορρά» είχε τρεις μεγάλες στιγμές να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση, με σουτ του Αθανασιάδη που μπλόκαρε ο Σίλεσεν, και άλλες δύο με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ (23’, 26’), με την πρώτη να μπλοκάρει δύσκολα ο Σίλεσεν και στη δεύτερη να πλασάρει απελπιστικά άουτ από θέση τετ-α-τετ.

Όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ημίχρονο με το προβάδισμα στο σκορ, ήρθε μια απερίσκεπτη ενέργεια του Λέοβατς, ο οποίος τράβηξε τον Ράιντενβαλντ μέσα στην περιοχή και ο Τέιλορ υπέδειξε σωστά την παράβαση. Το 1-1 έκανε από την άσπρη βούλα ο Κλάασεν.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, απείλησε με την κεφαλιά του Ροντρίγκες που πέρασε άουτ, ενώ στο 54’ ο Σίλεσεν μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα. Στο 76’ ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 2-1, όταν ο Μυστακίδης έστειλε με κοντινή κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όλα έδειχναν παράταση αλλά από λάθος απομάκρυνση του Λέοβατς, ο Κλάασεν έπιασε ένα τρομερό ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας την πρόκριση στον Άγιαξ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ροντρίγκες (70’ Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης.

Άγιαξ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Βίργκεβερ, Βέστερμαν, Ντάικς, Γκούντελι, Ράιντεβαλντ, Κλάασεν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ.

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Αστυνομία

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…