Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Σάρλοτ – Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των ταραχών

Απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβλήθηκε στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας από τα μεσάνυχτα σήμερα μέχρι τις 6 το πρωί (τοπική ώρα), μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν κατά τις δύο προηγούμενες νύχτες, μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός Αφροαμερικάνου από αστυνομικό.

57e4bc601dc524cf458b4688

Οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν στο Twitter ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται μέχρι την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί ή την ανάκληση εφαρμογής του μέτρου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από τη δεύτερη νύχτα ταραχών στην πόλη, τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τουλάχιστον 9 άνθρωποι, ενώ ακόμα 44 συνελήφθησαν, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Σάρλοτ.

Εν τω μεταξύ, ο 26χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια των ταραχών της Τετάρτης κατέληξε την Πέμπτη, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, και ενώ αρχικά η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι είχε τραυματιστεί από πυρά διαδηλωτή, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας παραδέχθηκε πως η υπόθεση ερευνάται, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ο δράστης ήταν αστυνομικός.

Υπενθυμίζεται ότι οι ταραχές ξεκίνησαν μετά τον θάνατο του 43χρονου Κιθ Σκοτ, ο οποίος έπεσε νεκρός την Τρίτη από τα πυρά αφροαμερικανού αστυνομικού στο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο Σκοτ κρατούσε ένα όπλο και πυροβολήθηκε αφού αγνόησε την εντολή να το πετάξει. Η οικογένειά του και ένας μάρτυρας δηλώνουν όμως ότι κρατούσε στο χέρι του ένα βιβλίο.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…