Newsroom

Newsroom

Άδεια, δίπλωμα…. Ασφάλεια;

Μεγάλο ρίσκο παίρνει ποσοστό της τάξεως του 50% των οδηγών στην χώρα μας, καθώς στα πλαίσια των περικοπών αποφασίζουν να…

Μεγάλο ρίσκο παίρνει ποσοστό της τάξεως του 50% των οδηγών στην χώρα μας, καθώς στα πλαίσια των περικοπών αποφασίζουν να περικόψουν τις ασφάλειες των οχημάτων τους αλλά και ζωής και κατοικίας!

Εν μέσω κρίσης οι περικοπές οι οποίες γίνονται στα νοικοκυριά της χώρας μας είναι μεγάλες. Σύμφωνα με στοιχεία που δίνουν μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, στα πλαίσια αυτών των περικοπών οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να περικόψουν τις ασφάλειες των αυτοκινήτων τους ρισκάροντας είτε να αναγκαστούν να πληρώσουν πρόστιμο στην τροχαία είτε να χρειαστεί να πληρώσουν μόνοι τους τυχόν ζημιές. Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το ότι το συγκεκριμένο γεγονός αφορά όχι μόνο αυτοκίνητα δεκαετίας αλλά και καινούρια αυτοκίνητα! Ενώ, σχεδόν καθολικά, και τα δίκυκλα που κυκλοφορούν στην χώρα μας πλέον είναι ανασφάλιστα.

Έχει σημειωθεί πως οι οδηγοί της χώρας πλέον, εκτός από την ασφάλεια του οχήματος τους αρνούνται να πληρώσουν και τα τέλη κυκλοφορίας, ρισκάροντας ακόμα περισσότερο. Μάλιστα σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Τροχαίας ενώ μέχρι και πριν 1-2 χρόνια αυτά τα φαινόμενα ήταν πιο συχνά στους αλλοδαπούς οδηγούς της χώρας μας, πλέον και οι Έλληνες ακολουθούν αυτή την οδό.

Αξιοσημείωτο όμως είναι και το γεγονός πως πάνω από το 50% των ασφαλιζόμενων εξαργυρώνουν τα συνταξιοδοτικά τους συμβόλαια πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που αποπνέουν, ώστε να εκταμιεύσουν ένα ποσοστό των χρημάτων τους και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, χάνοντας όμως ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Σημαντικό είναι και το ποσοστό που διακόπτει τα νοσηλευτικά συμβόλαια, αφού αγγίζει το 45-50%.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…