Κύπελλο Ελλάδας: Στους "4" με ανατροπή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την φάση των 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού νίκησε με σκορ 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 0-0 στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», και προκρίθηκε στην τετράδα της διοργάνωσης, με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

58b884321dc52434358b465a

Η κίνηση του Πάουλο Μπέντο να ρίξει στο ματς τον Κώστα Φορτούνη στο 56΄ αντί του Ελιουνούσι άλλαξε τη ροή του ματς. Ο διεθνής άσος κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ, έδωσε ασίστ στον Ρομαό ο οποίος ισοφάρισε, ενώ ήταν αυτός που στο 71΄ έδωσε την «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν «ανύπαρκτοι» επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Ο Κιβρακίδης έφυγε από θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε, «σέρβιρε» στον Ντάουντα και ο Αφρικανός στο 46΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο.

Στα 10 τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ντα Κόστα (χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ).

Είναι μόλις η 2η φορά στην 85χρονη Ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας, που οι 4 «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου θα συναντηθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην κληρωτίδα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1948/1949, τότε που η Ένωση είχε αποκλείσει τους Πειραιώτες με 2-1, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος 2016/17 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…