Έκανε το χρέος του ο Παναθηναϊκός

Νίκησε Ατρόμητο και πάει... Τούμπα! Ο Παναθηναϊκός με το παρθενικό γκολ του Μολίνς (86'), επικράτησε 1-0 των Περιστεριωτών και στρέφει το βλέμμα του στον ημιτελικό της Πέμπτης.

58fcf2671dc524f3428b457f

Δύσκολη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επί του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και σε ένα μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αρκετά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του και στο 14΄ σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Βλαχοδήμος σε κόρνερ.

Στο 24΄ πλασέ του Κλωναρίδη έσωσε ο Ζησόπουλος με προβολή, στο 27΄ ο Ντάουντα έπιασε την κεφαλιά μόνος αλλά μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος και στο 33΄ ο Μπεργκ έκανε το σουτ από πλάγια αλλά απέκρουσε ο Θεοδωράκης.

Στο 37΄ σε σέντρα του Σουηδού η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κυριακίδη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Θεοδωράκη, ο οποίος όμως κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο στη Super League κι άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο 79΄ κεφαλιά του Κουρμπέλη έφυγε πάνω από την εστία του Ατρομήτου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάννης, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Κλωναρίδη, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 86΄ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν σε κάθετη μπαλιά του Εμποκού στον Μπεργκ και μεταβίβαση του δεύτερου στον Μολίνς, που πήρε την κόντρα από τον Θεοδωράκη, έγινε το 1-0 με το «παρθενικό» γκολ του σκόρερ στους «πράσινους».

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.