Τόσκας: Η Αριστερά βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις

Μήνυμα ότι οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τονίζοντας παράλληλα ότι η Αριστερά βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις.

592957971dc52483688b4567

Ο κ. Τόσκας, εξερχόμενος του Ευαγγελισμού, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας του κ. Λουκά Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Παράλληλα σημείωσε ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση, η πολιτική και φυσική ηγεσία προσπαθεί ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν επαναστάτες γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα, έχει άλλη γνώμη και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανένα παρά μόνο τον εαυτό τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Επισήμανε δε ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα και υπογράμμισε ότι «δεν θα ανακοινωθεί τίποτα» μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, ο υπουργός χαρακτήρισε λάθος την προσπάθεια, όπως είπε, κάποιων κομμάτων να εκμεταλλευτούν τέτοιου είδους περιστάσεις και πρόσθεσε πως «ο,τι κενό υπάρχει θα φροντίσουμε να καλυφθεί».

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Αστυνομία

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…