Newsroom

Newsroom

Διχάζει τον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Ποζάρει αγκαλιά με τα νεογέννητα δίδυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κριστιάνο Ρονάντο, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη μητέρα.

59561b791dc524ed318b45a4

Η είδηση της γέννησης δύο παιδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, λίγες ώρες μετά την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί στο Confederations Cup.

Με μήνυμα του, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας διδύμων -με παρένθετη μητέρα- και ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας όσο και τον Φερνάντο Σάντος, αφού τον… αποδέσμευσαν, για να δει από κοντά τα παιδιά του.

“Ήμουν στην υπηρεσία της Εθνικής ομάδας όπως πάντα, ψυχή τε και σώματι, παρ’ όλο που ήξερα ότι οι δύο γιοί μου είχαν γεννηθεί. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον κύριο αγωνιστικό μας στόχο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στους Πορτογάλους. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και ο προπονητής τήρησαν μία στάση που με συγκίνησε και δεν θα την ξεχάσω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιτέλους έχω την ευκαιρία να είμαι μαζί με τα παιδιά μου για πρώτη φορά”, ανέφερε ο Ρονάλντο.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η φωτογραφία του… χαρούμενου πατέρα, με τα δυο μωράκια αγκαλιά. Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ένα ακόμα παιδί ηλικίας 7 ετών, τον  Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ.

Διχάζει τα social media ο Ροναλντο

Λίγο αφότου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη φωτογραφία με τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς του, ο κόσμος άρχισε τα σχόλια με κάποιους να λένε πως είναι ευλογία το ότι μεγαλώνει την οικογένειά του και να του δίνουν συγχαρητήρια, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν πως δεν λογάριαζε τα συναισθήματα αυτών των παιδιών που όταν μεγαλώσουν δεν θα νιώθουν τη μητρική στοργή.


Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

thalassa 3

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική…