Newsroom

Newsroom

Χειμωνιάτικο το σκηνικό στη χώρα

Βροχές στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά-Σε πτώση η θερμοκρασία

5a23921e1dc524be778b4596

Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, πιθανόν ισχυρές στη Θράκη μέχρι το μεσημέρι. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά και από τη νύχτα πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βορειοδυτικά από το απόγευμα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θράκη μέχρι το μεσημέρι, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και από τη νύχτα στα υπόλοιπα ορεινά και τοπικά στα δυτικά ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς . Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και μέχρι τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 και στη βόρεια Κρήτη τοπικά έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 και πιθανόν νωρίς το πρωί στα βόρεια έως 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Ηλιοκαμένος πήγε στην εφορία αλλά δεν τον εξυπηρέτησαν επειδή τον πέρασαν για Ρομά

5398029

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Ηλιοκαμένος πήγε στην εφορία αλλά δεν τον εξυπηρέτησαν επειδή τον πέρασαν για Ρομά

0 45χρονος Λαρισαίος συνόδευε στην εφορία τη μητέρα του για να την βοηθήσει να ανακτήσει…

Οπαδική βία – Αλεξάνδρας: Η σχέση οπαδών με την Greek Mafia – Ο ρόλος του αρχηγού «αρκούδου» (video)

hooligans1

Οπαδική βία – Αλεξάνδρας: Η σχέση οπαδών με την Greek Mafia – Ο ρόλος του αρχηγού «αρκούδου» (video)

Εντολές από τη Greek Mafia φαίνεται πως έπαιρνε το κύκλωμα εκβιαστών που δραστηριοποιούνταν και ως…

Το Ιράν χαρακτηρίζει «εγκληματία» τον Τραμπ, αλλά αρνείται ότι σχεδιάζει τη δολοφονία του

iran

Το Ιράν χαρακτηρίζει «εγκληματία» τον Τραμπ, αλλά αρνείται ότι σχεδιάζει τη δολοφονία του

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 20χρονος δράστης της επίθεσης στην προεκλογική ομιλία του Τραμπ στην…