Newsroom

Newsroom

Επίθεση Χατζησωκράτη στον Στουρνάρα για τον ειδικό φόρο πετρελαίου

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Οικονομικών, ειδικότερα, εξαπέλυσε ο Δ. Χατζησωκράτης,  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  της Δημοκρατικής Αριστεράς.  «Λάθη…

xatzhsokraths 0

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Οικονομικών, ειδικότερα, εξαπέλυσε ο Δ. Χατζησωκράτης,  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  της Δημοκρατικής Αριστεράς.

 «Λάθη σχεδιασμού συμβαίνουν. Η εμμονή στη μη αναγνώρισή τους αναδεικνύει έλλειψη γενναιότητας. Η δικαιολόγησή τους όμως για  “να μη θερμαίνονται πισίνες” είναι πρόκληση και αφροσύνη», ανέφερε ο κ. Χατζησωκράτης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών, ΠΕΚΑ και Υγείας για το ζήτημα της αιθαλομίχλης ο κ. Στουρνάρας απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επαναφοράς της τιμής του πετρελαίου στα επίπεδα της περιόδου 2011-2012, τονίζοντας πως μείωση του ΕΦΚ σημαίνει ότι ανοίγουμε ξανά παράθυρο στο λαθρεμποριο και επιδοτούμε τους πάντες ανεξαρτήτως εισοδήματος, ακόμη και αυτούς που π.χ. θέλουν να θερμαίνουν τις πισίνες τους.

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

AP24223312989344

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, έχουν απομακρυνθεί εσπευσμένα σχεδόν 200.000 άνθρωποι αφότου άρχισε η ουκρανική επιχείρηση