H "Bild" στρώνει το έδαφος για κούρεμα καταθέσεων

Όταν η σκανδαλοθηρική γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία απηχεί εν πολλοίς τις απόψεις της καγκελαρίου Μέρκελ, αναφέρει πως στην πραγματικότητα…

bild

Όταν η σκανδαλοθηρική γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία απηχεί εν πολλοίς τις απόψεις της καγκελαρίου Μέρκελ, αναφέρει πως στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους Γερμανούς κι αναρωτιέται γιατί η Ελλάδα δε διασώζεται από μόνη της κάτι πονηρό συμβαίνει. Αναλυτές, μάλιστα, κάνουν λόγο ακόμα και για στρώσιμο του εδάφους για «κούρεμα» των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων.

«Ήδη το συνηθίσαμε: εδώ και χρόνια πρέπει εμείς οι Γερμανοί να πληρώνουμε για τους χρεοκοπημένους Έλληνες. Η δικαιολογία: Προφανώς οι Έλληνες δεν μπορούν να βοηθήσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και είναι οικονομικά τελειωμένοι. Ωστόσο η αλήθεια μοιάζει να είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από εμάς», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η «Bild», η οποία παραπέμπει σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι ενώ ένα γερμανικό νοικοκυριό κατά μέσο όρο διαθέτει 51.400 ευρώ, οι Έλληνες εμφανίζονται με 101.900 ευρώ -έχουν σχεδόν τα διπλάσια από τους Γερμανούς. «Γιατί οι Έλληνες δεν διασώζονται μόνοι τους; Αυτό ζητά τώρα και η Μπούντεσμπανκ! Στην μηνιαία έκθεσή τους οι θεματοφύλακες του νομίσματος προτείνουν μία άπαξ εισφορά περιουσίας για τους πολίτες των υπό κρίση χωρών. Με ξεκάθαρα λόγια: Οι πλούσιοι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν μόνοι για τα χρέη τους!», υποστηρίζει η εφημερίδα, προσθέτοντας πως μέχρι σήμερα την ευθύνη αναλαμβάνουν όλοι οι φορολογούμενοι της Ευρωζώνης.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…