Newsroom

Newsroom

Παλιά και επαναχρησιμοποιημένη η φωτογραφία του Έκτορα Μποτρίνι με νέους μάγειρες

Χρησιμοποίησε παλαιότερη αναρτημένη φωτογραφία για να δείξει ότι έχει την υποστήριξη των νεαρών εργαζομένων του μετά τις καταγγελίες για βασανιστήρια σε εστιατόριό του

EK Botrini 1

Καθόλου καλά δεν φαίνεται να πηγαίνει για τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι η επικοινωνιακή διαχείριση της επαγγελματικής κρίσης που αντιμετωπίζει μετά τις καταγγελίες νεαρού μαθητευόμενου μάγειρα στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα ότι έπεσε θύμα βασανιστηρίων από τον προϊστάμενό του.

Σε διαδοχικές συνεντεύξεις του ο Μποτρίνι απάντησε στις καταγγελίες, προφανώς απαξιώνοντάς τες ως «ηλιθιότητες», ωστόσο, ο θόρυβος από τις καταγγελίες που έκανε ο 19χρονος μάγειρας στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας συνεχίζεται αμείωτος.

«Αυτά είναι γελοιότητες, τις επόμενες ημέρες θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω ότι γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι πολύ ψέμα», δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 συγκεκριμένα.

Ωστόσο χθες, ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε και έμμεση απάντηση μέσω instagram αναρτώντας μια φωτογραφία του ίδιου με νεαρούς και νεαρές συνεργάτες και συνεργάτιδές του. Στην εικόνα όλοι εμφανίζονται χαμογελαστοί (εκτός βέβαια από τον ίδιο που έχει το συνηθισμένο αυστηρό του βλέμμα.

Ο Μποτρίνι συνόδευσε την εικόνα με μια φράση που είχε σαφή αναφορά στο σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες και τον αφορά: «Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα…όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια», αναφέρει ο Μποτρίνι στην ανάρτηση. Άλλωστε η εικόνα «έπαιξε» στα ΜΜΕ ως «απάντηση» του μάγειρα στις κατηγορίες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχει τη στήριξη των νεότερων εργαζομένων του απέναντι στις καταγγελίες.

Όμως τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς χρήστες του διαδικτύου διαπίστωσαν σήμερα ότι η εικόνα με τους νεαρούς εργαζομένους δεν τραβήχτηκε με αφορμή τις καταγγελίες. Αντιθέτως, ο Έκτορας Μποτρίνι την έχει ανεβάσει στο Instagram και πριν 12 εβδομάδες, στις 12 Μαΐου του 2019, σε πολύ διαφορετικό πλαίσιο:

«Με την νέα ομάδα του fresco στην Κω. Καλή σεζόν φρέσκοι μου», έγραφε τότε ο Μποτρίνι στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 19χρονος μάγειρας του εστιατορίου του Μποτρίνι στην Κέρκυρα κατήγγειλε ότι βίωσε άθλιες συνθήκες εργασίας αλλά και σοβαρά βασανιστήρια, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, αναφέρει ότι ο υπεύθυνος κουζίνας, εν γνώσει του σεφ του εστιατορίου «τον έκαιγε στο χέρι με καυτό λάδι, τον πίεζε με μαγειρική σπάτουλα που ζεμάταγε, τον κλώτσαγε στο τραυματισμένο του πόδι, τον έβριζε, τον γρονθοκόπησε» και «υποσχόταν» ότι «αν τολμήσει κανείς να παραιτηθεί μήνα Αύγουστο, θα φροντίσει να μην ξαναβρεί δουλειά ποτέ.

Μάγδα Φύσσα για επέτειο δολοφονίας του Παύλου: «Τι να σου πρωτοπώ… Μακάρι να έτρωγα εγώ το μαχαίρι» (Video)

μαγδα

Μάγδα Φύσσα για επέτειο δολοφονίας του Παύλου: «Τι να σου πρωτοπώ… Μακάρι να έτρωγα εγώ το μαχαίρι» (Video)

«Τι να σου πρωτοπώ… Πως αντέχουμε; Μεγάλος ο πόνος; Δεν είχα άλλη επιλογή Παύλο. Δεν ήθελα…

ΠΑΣΟΚ: Τα σπρωξίματα και το «είσαι μαλ@κ@ς» ανάμεσα σε εκπροσώπους Δούκα και Ανδρουλάκη – Διαψεύδει το περιστατικό η ΕΔΕΚΑΠ

πΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Τα σπρωξίματα και το «είσαι μαλ@κ@ς» ανάμεσα σε εκπροσώπους Δούκα και Ανδρουλάκη – Διαψεύδει το περιστατικό η ΕΔΕΚΑΠ

Το περιστατικό ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έγινε κατά τη σύσκεψη για τους…

«Πόση αριστεία πια…» – Το βίντεο του Δημήτρη Σαββίδη για τον 29χρονο Δαπίτη που έβαλε μπροστά το σκάνδαλο Ασημακοπούλου

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 09 18 115721

«Πόση αριστεία πια…» – Το βίντεο του Δημήτρη Σαββίδη για τον 29χρονο Δαπίτη που έβαλε μπροστά το σκάνδαλο Ασημακοπούλου

«Έλληνα πολίτη πόσο καμάρι νιώθεις που με τους φόρους σου πληρώνεις αυτά τα μυαλά;», αναφέρει…