Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: Ραντεβού με τη Γιουνάιτεντ και με την… ιστορία του

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν σήμερα στο Καραϊσκάκη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ίσως τη χειρότερη Γιουνάιτεντ της…

olympiakos 4 1

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν σήμερα στο Καραϊσκάκη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ίσως τη χειρότερη Γιουνάιτεντ της τελευταίας δεκαετίας) και αναζητούν ένα σκορ που θα τους δώσει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ.

Ο Μίτσελ δε θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον Σαβιόλα, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ απών είναι εδώ και καιρό ο τραυματίας Σιόβας. Και φυσικά, σε σχέση με τη φάση των ομίλων, από τον Ολυμπιακό λείπει ο Μήτρογλου, αλλά και ο Βάις, που αναχώρησαν για άλλα λιμάνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο προηγούμενες φορές που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε, με 0-2 το 2001 και με 2-3 το 2002, όμως σήμερα ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο, μια και η εποχή Φέργκιουσον έχει πια τελειώσει και ο διάδοχός του, Ντέιβιντ Μόγιες, δεν τα πάει και τόσο καλά, παρά το γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι και ο Ρούνι.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:45, ενώ εισιτήρια δεν υπάρχουν… ούτε για δείγμα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τη φάση των 16 του Champions League, η Ζενίτ φιλοξενεί στη Ρωσία την Ντόρτμουντ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστιος Χρήστου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο! (video)

χρηστουwiner

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστιος Χρήστου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο! (video)

Μετά από μια φανταστική εμφάνισή του στον τελικό των 200μ. ύπτιο, ο Απόστολος Χρήστου πήρε…