Newsroom

Newsroom

"Μουσακάς για τον Μόγιες": Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Άφωνη άφησε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το διεθνή Τύπο να πλέκει…

sun mousacka

Άφωνη άφησε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το διεθνή Τύπο να πλέκει το εγκώμιο των «ερυθρολεύκων» και να στηλιτεύει την κακή εμφάνιση των «Κόκκινων Διαβόλων», ασκώντας πίεση στον Ντέιβιντ Μόγιες.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος που επιλέγει η βρετανική Sun: «Μουσακάς για τον Μόγιες», ενώ στο site της UEFA ο τίτλος είναι: «Ο Ολυμπιακός ζάλισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Η ισπανική El Mundo Deportivo κάνει λόγο για «ταφόπλακα» του Μίτσελ στη Γιουνάιτεντ, ενώ η Marca επισημαίνει πως η κρίση της Γιουνάιτεντ «ξεπερνά τα σύνορα», με την As να προσθέτει πως «Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδωσε ένα μάθημα στη Μάντσεστερ του Μόγιες».

Η ιταλική Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για «ναυάγιο» της Γιουνάιτεντ, ενώ η ολλανδική De Telegraaf σχολιάζει πως «Η βόμβα ενεργοποιήθηκε», ενώ χαρακτηρίζει «αλαζονική» τη Γιουνάιτεντ.

Τέλος, η Independent αναφέρει: «Μία Γιουνάιτεντ χωρίς  δόντια έπιασε πάτο στην Αθήνα. Άλλη μία νύχτα μιζέριας για τον βαλλόμενο προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, που είδε την ομάδα  του να κάνει μόνο δύο σουτ προς την εστία σε μία οδυνηρή ήττα».

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστιος Χρήστου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο! (video)

χρηστουwiner

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστιος Χρήστου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο! (video)

Μετά από μια φανταστική εμφάνισή του στον τελικό των 200μ. ύπτιο, ο Απόστολος Χρήστου πήρε…