Newsroom

Newsroom

Ο "φοιτητής" που εξευτέλισε τον Άδωνι Γεωργιάδη μιλά στο Hot Doc Radio

Στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη μίλησε ο Κώστας Χαλκιάς, ο υποτιθέμενος φοιτητής που συμμετείχε στην παρέμβαση κατά…

adonis 18

Στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη μίλησε ο Κώστας Χαλκιάς, ο υποτιθέμενος φοιτητής που συμμετείχε στην παρέμβαση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College του Λονδίνου.

Στην πραγματικότητα, ο Κ. Χαλκιάς δεν είναι φοιτητής, αλλά εργάζεται ως γιατρός, έχοντας αναγκαστεί όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες να μεταναστεύσει στο εξωτερικό για να βρει δουλειά εν μέσω κρίσης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, μία ομάδα Ελλήνων, από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά και ανένταχτων, βρέθηκε στο χώρο όπου έδινε ομιλία ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη λογική να κάνουν μία παρέμβαση διαβάζοντας ένα κείμενο, το οποίο «προς τιμήν του» ο υπουργός Υγείας επέτρεψε να διαβαστεί, όμως κατόπιν μετέτρεψε την εκδήλωση σε ένα επικοινωνιακό σόου υπέρ του.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χαλκιά, ο υπουργός δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και όταν δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις γινόταν επιθετικός, ενώ σημείωσε ακόμα ότι από τα 120 άτομα που παρευρίσκονταν στο αμφιθέατρο, η συντριπτική πλειοψηφία (περίπου 80 άτομα) προερχόταν από την ομάδα που έκανε την παρέμβαση.

Επεσήμανε τέλος την αντίφαση στην οποία υπέπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εγκαλώντας τους διαμαρτυρόμενους ως «καλομαθημένα παιδιά» που σπουδάζουν στο Λονδίνο με τα λεφτά του μπαμπά, όμως την ίδια στιγμή υποστήριζε πως η Ελλάδα βγάζει πάρα πολλούς γιατρούς και είναι λογικό κάποιοι να πρέπει να βγαίνουν στο εξωτερικό…

Ολυμπιακοί αγώνες 2024 – Viral έγινε το φιλί της Ιταλίδας αθλήτριας τζουντόκα στη σύντροφό της μπροστά στη Μελόνι

ιταλιδα

Ολυμπιακοί αγώνες 2024 – Viral έγινε το φιλί της Ιταλίδας αθλήτριας τζουντόκα στη σύντροφό της μπροστά στη Μελόνι

«Είναι ένα χρυσό γεμάτο αγάπη. Λυπάμαι που αυτό το φιλί θεωρείται κάτι διαφορετικό», είπε η…

ΕΣΗΕΑ για σκάνδαλο υποκλοπών: Η εισαγγελική έρευνα δεν αξιοποίησε και υποβάθμισε σημαντικά ευρήματα

ΕΣΗΕΑ 1536x673 1

ΕΣΗΕΑ για σκάνδαλο υποκλοπών: Η εισαγγελική έρευνα δεν αξιοποίησε και υποβάθμισε σημαντικά ευρήματα

«Μένουν αναπάντητα τα καίρια ερωτήματα που έθεσε, από την πρώτη στιγμή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της…