Newsroom

Newsroom

«Ο Πολάκης ήταν υπουργός και κάπνιζε»… η απάντηση της ΝΔ στο άρθρο του Α.Τσίπρα για την πανδημία

Αντί να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Α. Τσίπρας, αντί να τοποθετηθεί για την κρίση που θα φέρει η προβλεπόμενη ύφεση κοντά στο 10%, η κυβέρνηση της ΝΔ προτίμησε να μας υπενθυμίσει ότι ο Πολάκης κάπνιζε...

4104923

Φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία αντί για ξεκάθαρες απαντήσεις και στάση ανάλογη της κρισιμότητας της κατάστασης, καταφεύγει στην αλαζονεία και στο «τρολάρισμα»…

Λογικό από τη μία αν αναλογιστούμε την ανεπάρκεια της κυβερνητικών στελεχών και της αδιέξοδης στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού.

Αντί απαντήσεων λοιπόν στο άρθρο-παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών, το γραφείο τύπου της ΝΔ ανάρτησε την γνωστή φωτογραφία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος φαίνεται να  καπνίζει.

Σε ένα άλλο, όχι τόσο ανάλαφρο mood, ο  πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε στο άρθρο πως, «αν η κορονοκρίση έβρισκε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση είναι προφανές ότι θα είχαμε και εμείς καραντίνα, όπως σε όλο τον κόσμο. Αλλά στα νοσοκομεία θα είχαμε ήδη 4.000 περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτές, γιατί δεν θα είχε παγώσει η προκήρυξη για διορισμούς που είχαμε ήδη προγραμματίσει. Επίσης θα είχαμε πολλές χιλιάδες περισσότερα τεστ, στοχευμένα σε όλο τον πληθυσμό, από τα δημόσια ερευνητικά ιδρύματα και όχι επί το πλείστον από ιδιωτικά κέντρα».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας..:

 

Κασσελάκης για τις υποκλοπές: «Εύχομαι σε Μητσοτάκη και Δημητριάδη καλή ακρόαση»

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για τις υποκλοπές: «Εύχομαι σε Μητσοτάκη και Δημητριάδη καλή ακρόαση»

Με καυστικό χιούμορ σχολιάζει τη δήλωση Γρηγόρη Δημητριάδη ο Στέφανος Κασσελάκης και ζητάει από τον…

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασε δικιά της πρόκριση η Σάκκαρη – «Λύγισε» κόντρα στη Μάρτα Κόστιουκ και αποκλείστηκε

sakkari olympics24 4

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασε δικιά της πρόκριση η Σάκκαρη – «Λύγισε» κόντρα στη Μάρτα Κόστιουκ και αποκλείστηκε

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε σκληρή ήττα από τη Μάρτα Κόστγιουκ στα τρία σετ και έμεινε…