Newsroom

Newsroom

8 στους 10 πολίτες διαφωνούν με το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

Τελικά δεν είναι μόνο η «κινδυνολογία» του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων «αντι-κυβερνητικών κέντρων»

4224133

Παρά την άρση των περισσότερων μέτρων της καραντίνας η ανησυχία για τον κορονοϊό παραμένει υψηλή.

Σήμερα οι μαθητές της Γ΄Λυκείου επέστρεψαν στα θρανία ωστόσο όπως φανερώνει νέα δημοσκόπηση, το 77% των πολιτών διαφωνεί με το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχική πρόθεση της κυβέρνησης ήταν η επαναλειτουργία των δημοτικών τάξεων, ωστόσο μετά την γενικότερη κριτική η κυβέρνηση δείχνει να το ξανασκέφτεται.

Σύμφωνα με το βαρόμετρο της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Μαΐου, σε δείγμα 1.080 νοικοκυριών οι πολίτες δεν κρύβουν την ανησυχία τους σε σχέση με την πανδημία.

Και μπορεί σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης το 74% να αντιμετωπίζει θετικά και μάλλον θετικά την επιβολή ποινών και μέτρων προκειμένου να σταματήσουν οι συναθροίσεις. Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις για το πρόωρο άνοιγμα των δημοτικών.

Διαφωνεί με το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων η συντριπτική πλειοψηφία. Το 77% των ερωτηθέντων απαντούν όχι, ενώ μόνο το 23% απαντούν ναι. 

Screen Shot 2020 05 11 at 09 25 35

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

oasa

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.