Ντάισελμπλουμ: Χωρίς συμφωνία με τρόικα, δεν εκταμιεύεται η επόμενη δόση

Το δόγμα του σοκ…δόση-δόση συνεχίζεται. Απέκλεισε με τρόπο κατηγορηματικό το ενδεχόμενο να εγκρίνει το Eurogroup την εκταμίευση της επόμενης δόσης…

ntaiselmploym 0

Το δόγμα του σοκ…δόση-δόση συνεχίζεται.
Απέκλεισε με τρόπο κατηγορηματικό το ενδεχόμενο να εγκρίνει το Eurogroup την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα αν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα, ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, Γερούν Ντάισελμπλουμ.«Είμαι ξεκάθαρος ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα και δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του προγράμματος τότε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε συζήτηση για την παροχή της επόμενης δόσης στην Ελλάδα», δηλώνει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.«Μόλις υπάρξει τελική αξιολόγιση τότε θα συζητήσουμε το ζήτημα της εκταμίευσης στο Eurogroup. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη. Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να βιάζεται, αλλά εγώ δεν βιάζομαι» σημείωσε.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.