Newsroom

Newsroom

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αεροπειρατείας στο εξαφανισμένο αεροσκάφος της Malaysia Airlnes

Παραμένει το μυστήριο με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ και έκτοτε η τύχη του, και…

malaysia airlines 1

Παραμένει το μυστήριο με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ και έκτοτε η τύχη του, και μαζί και η τύχη των 239 επιβατών του, αγνοείται.

Ενώ μέχρι τώρα δεν είχαν βρεθεί συντρίμμια του αεροσκάφους, πληροφορίες από τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως έχει βρεθεί στη θάλασσα ανοιχτά του Βιετνάμ ένα αντικείμενο κίτρινου χρώματος, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι ένα από τα σωσίβια του αεροπλάνου. Ωστόσο, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως το αντικείμενο τελκά δεν ήταν σωσίβιο. Επίσης, στη θάλασσα φέρεται να έχει βρεθεί και ένα μεταλλικό ορθογώνιο αντικείμενο, που πιθανόν να είναι η πόρτα του αεροσκάφους.

Οι θεωρίες για το τι έχει συμβεί με το αεροπλάνο πάνε κι έρχονται, με το ενδεχόμενο της αεροπειρατείας να μην αποκλείεται, όπως και το σενάριο της μηχανικής βλάβης στον αέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, οι κατασκοπικοί δορυφόροι των ΗΠΑ δεν εντόπισαν κανένα σημάδι έκρηξης του αεροσκάφους στον αέρα, μία θεωρία που θα εξηγούσε το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα συντρίμμια, αφού αν το αεροπλάνο είχε καταπέσει ανέπαφο στη θάλασσα και διαλυόταν κατά την πρόσκρουσή του στην επιφάνεια της θάλασσας, τα σωστικά συνεργεία θα είχαν εντοπίσει συγκεντρωμένα κάποια συντρίμμια.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Μαλαισίας, Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάντε, επιβεβαίωσε πως το ενδεχόμενο της αεροπειρατείας δεν αποκλείεται, προσθέτοντας πως η εξαφάνιση του αεροπλάνου ήταν ένα «άνευ προηγουμένου αεροπορικό μυστήριο».

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα, τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» και χτύπησαν ζευγάρι (Video)

thessaloniki epeisodio allodapoi 1

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα, τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» και χτύπησαν ζευγάρι (Video)

Ακόμα, αφαίρεσαν από τα θύματα δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 400 ευρώ.

Δέσποινα Βανδή: «Βγήκαμε με προστασία από την Τουρκία» – Η αποκάλυψη συνεργάτιδας της τραγουδίστριας

5615357

Δέσποινα Βανδή: «Βγήκαμε με προστασία από την Τουρκία» – Η αποκάλυψη συνεργάτιδας της τραγουδίστριας

Ντόρο έχει προκαλέσει η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει συναυλία της στην Τουρκία