Newsroom

Newsroom

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση από Κύπρο: Περίμεναν τις βαλίτσες τους και ήρθαν 100 καφάσια θαλασσινών

Περίμεναν τις βαλίτσες τους μπροστά από τον ιμάντα αποσκευών και είδαν τουλάχιστον 100 καφάσια με θαλασσινά να περνάνε από μπροστά τους

121319114 luggage1

Τουλάχιστον ως περίεργο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ενώ οι επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο του Χίθροου τις αποσκευές τους, συνάντησαν μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη. 

Όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ της DailyMail, οι επιβάτες περιμένοντας τις βαλίτσες τους μπροστά από τον ιμάντα αποσκευών.. είδαν τουλάχιστον 100 καφάσια με θαλασσινά να περνάνε από μπροστά τους.

Η Becca Braunholtz, ανέφερε στο BBC ότι ήταν το πιο περίεργο πράγμα να δεις κιβώτια με θαλασσινά αντί για τις αποσκευές σου.

«Πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια»,ανέφεραν ορισμένοι άλλοι επιβάτες της ίδιας πτήσης. 

Η εταιρεία από την πλευρά της σημείωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά είχε συμβεί και για ποιο λόγο κατέληξαν τα κιβώτια με τα ψάρια στον ιμάντα των αποσκευών.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι επιβάτες δεν παρέλαβαν τελικά τις βαλίτσες και φυσικά… ούτε κάποιο καφάσι με θαλασσινά. Η εταιρεία τους έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση ενώ στη συνέχεια η εταιρεία επικοινώνησε μαζί τους ζητώντας συγγνώμη και τους ενημέρωσε ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα.

Ρεπορτάζ: BBC

**Η φωτογραφία ανήκει στην BECCA BRAUNHOLTZ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας»

D I VIII SYRIZA YPOPSIFIOI 42 1024x683 1

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας»

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε στο κυριακάτικο μήνυμά του εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ…