Newsroom

Newsroom

Μαρία Καβογιάννη – Η θρυλική «Ασπασία» θυμάται στιγμές από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» (video)

Η Μαρία Καβογιάννη ανατρέχει σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Ντόλτσε Βίτα». Όταν τραγούδησε το I Will Survive και το... Μακαρένια.

imported

Μία σειρά που πρόσφερε στιγμές γέλιου σε χιλιάδες τηλεθεατές όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η «Ντόλτσε Βίτα» δεν έχει ακόμα ξεχαστεί. Η Μαρία Καβογιάννη υποδυόταν την Ασπασία, την οικιακή βοηθό της οικογένειας, με τεράστια επιτυχία. «Ήταν εξαιρετικό το σενάριο, είχε σπάνιο χιούμορ, φοβερούς ηθοποιούς, ωραίο στόρι και ανατροπή», είπε η Μαρία Καβογιάννη και πρόσθεσε: 

«Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν θετικές και όταν μας έβλεπαν στον δρόμο γελούσαν και έλεγαν ατάκες μας από τη σειρά».

Η Μαρία Καβογιάννη θυμήθηκε την πρώτη φορά που συμμετείχε σε γύρισμα: «Θυμάμαι ότι είχα τόσο άγχος στο πρώτο επεισόδιο που δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μία πρόταση. Αγχώθηκε τότε και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Με βοήθησε πολύ η Άννα Παναγιωτοπούλου που ήταν καταπληκτική το πήρε πάνω της και του είπε ότι έχουμε μπλοκάρει και οι δύο. Εκείνη βέβαια έλεγε άψογα τα λόγια της».

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο της Ασπασίας: «Η Ασπασία έβλεπε τα πράγματα με μία παράλογη δική της οπτική, αλλά είχε και τρομερό χιούμορ. Μία γυναίκα που ήθελε πολύ να ζήσει αλλά δεν της συνέβαινε εύκολα. Ισχύει ότι εγώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν έγκυος στην κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις αξέχαστες στιγμές όπου τραγούδησε το I Will Survive και το… Μακαρένια. «Υπήρχε ένα παρασκήνιο σε αυτή τη σκηνή. Ήταν γραμμένο στο σενάριο η Ασπασία να συγυρίζει και να λέει δύο φορές I Will Survive. Εγώ όμως συνέχιζα, δεν μπορούσα να σταματήσω να το μουρμουρίζω και δεν με διέκοψε κανείς. Όλοι γελούσαν και μετά από πολύ ώρα έγινε πια το κόψιμο»

«Μία άλλη αστεία στιγμή που θυμάμαι ήταν όταν τραγουδούσα το «Μακαρένια». Πάλι δεν με έκοψαν, αλλά είχαν τρελαθεί όλοι από το γέλιο. Μετά έμαθα ότι δεν το έλεγαν έτσι το τραγούδι! Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε πολύ συγκινητικές στιγμές, όπως κάθε φορά που τελειώνει μία καλή σειρά», είπε στο τέλος.

 

Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μόντρεαλ: «Να πας να γ…θεις» – Έβρισε κι έδιωξε τον πατέρα του (Video)

image 1 1

Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μόντρεαλ: «Να πας να γ…θεις» – Έβρισε κι έδιωξε τον πατέρα του (Video)

Ενώ ο 25χρονος τενίστας είχε δεχθεί δύο μπρέικ από τον Νισικόρι, στράφηκε στο μέρος όπου…