Πρόλαβε το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων τον Μητσοτάκη και επιστρέφει άρον-άρον;

Δυσχερές πλέον και παράδοξο για τον Πρωθυπουργό να συνεχίσει τις προγραμματισμένες οικογενειακές του διακοπές  στην Ήπειρο. Οι ραγδαίες εξελίξεις με την πανδημία τον γυρίζουν πίσω άρον-άρον;  

5111816 3

Σοκ και δέος προκαλεί το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων  σε 24 ώρες, με το κοντέρ… να σταματάει στις 21.657 νέα κρούσματα … με 60 ακόμα θανάτους και 635 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι!

Η έξαρση της πανδημίας, οδηγεί  άρον -άρον την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την κατακραυγή στα social καθώς κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ήπειρο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τα κρούσματα, για να παραστεί στην αυριανή σύσκεψη  που θα πραγματοποιηθεί,  το πρωί, στις 9:30 π.μ. για τα υγειονομικά και την πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διέρρευσαν την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη , ως κάτι φυσιολογικό,  αναφέροντας ότι η σύσκεψη θα γίνει υπό τον πρωθυπουργό, καθώς αυτή ούτως ει άλλως  διεξάγεται 3 φορές την εβδομάδα. Συνεπώς, θα διεξαγόταν κανονικά το πρωί της Τετάρτης, άσχετα από τις ραγδαίες εξελίξεις στο «μέτωπο» της πανδημίας. Μάλιστα σε αυτή θα παραβρεθούν και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Επίσης να τονιστεί ότι στις 12:00 συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών.

Όλα δείχνουν οτι αύριο θα έχουμε νέες ανακοινώσεις που θα τροποποιήσουν ή και θα αλλάξουν κάποια από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες.

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Αστυνομία

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…