Newsroom

Newsroom

Θάνατος Τζωρτζίνας: Ενδεχομένως να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της

Τα εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας πιθανό να οφείλονται στη χορήγηση κεταμίνης

xxjvwryrwb620e01af17f85 10

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας καθώς η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του ALPHΑ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ποσότητα 6ml ανά λίτρο αίματος για τη Τζωρτζίνα, ποσότητα που θεωρείται πολύ μεγάλη και ικανή να προκαλέσει τον θάνατο.

Αναλυτικότερα, στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος.Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί, ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί κατέθεσαν  ότι η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε ποτέ από τους ίδιους στη Τζωρτζίνα και ότι αφετέρου η ουσία δρα 10-15 λεπτά μετά τη χορήγησή της και αρκεί ένας άνθρωπος να μείνει για ελάχιστο χρόνο με το πρόσωπο στο οποίο θα χορηγηθεί για να γίνει αυτό.

Τέλος, σημειώνεται ότι η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς, και δεν αποκλείεται τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας, τα οποία είχε αποκαλύψει η ίδια η μητέρα, να οφείλονται ενδεχομένως σε χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

salpiggidis new

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο νέος πρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, και τα…

Ρωσοαμερικανίδα μπαλαρίνα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή για προδοσία μετά από δωρεά σε ΜΚΟ υπέρ της Ουκρανίας

ksenia karelina r

Ρωσοαμερικανίδα μπαλαρίνα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή για προδοσία μετά από δωρεά σε ΜΚΟ υπέρ της Ουκρανίας

Η ίδια η Καρέλινα, η οποία έχει διπλή υπηκοότητα (ρωσική και αμερικανική) δήλωσε ένοχη για…