Newsroom

Newsroom

Απίστευτη εξέλιξη: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Απόλυτη ανατροπή;

Αν επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη αυτό θα σημαίνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου την προμηθεύτηκε μέσα από το νοσοκομείο 

patra

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με νέα αποκάλυψη του Star,  η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη».

Αναλυτικότερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα, καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, πλέον δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

Συνεπώς, αν η Ρούλα Πισπιρίγκου όντως χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της, τότε την προμηθεύτηκε μέσα από τους χώρους του νοσοκομείου.

Σε αυτό το σενάριο λοιπόν, θα γεννηθούν νέα ερωτήματα, και θα πρέπει να αναζητηθεί πιθανός συνεργός, που πιθανόν να την προέρχεται ακόμα και μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον. 

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…