Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συγκινεί με βίντεο για τη βροχή – «Σαν νυχτερινό μπάνιο βλέποντας θέατρο»

Η μαγεία του θεάτρου έκανε το θαύμα της...

4643213 1024x683 1

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», ωστόσο ο καιρός έστησε ένα ιδιαίτερο σκηνικό στο δημοτικό θέατρο της Ν. Ιωνίας στον Βόλο.

«Βρέχει στο Βόλο και το γεμάτο θέατρο παραμένει γεμάτο. Ζούμε πολύ όμορφες στιγμές. Η μαγεία του θεάτρου έκανε το θαύμα της. Είναι σαν νυχτερινό μπάνιο βλέποντας θέατρο. Είναι μαγεία», ακούγεται να λέει συγκινημένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στο ρόλο του Φίγκαρο πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος ερμηνεύει και την περίφημη άρια του Ροσίνι. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης. Ο δεκαεπταμελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.