Newsroom

Newsroom

O Άδωνις γυμνάζεται, κάνει ηλεκτροδιέγερση και χαρίζει άφθονο γέλιο

Ό,τι πιο αστείο θα δείτε σήμερα

Screenshot 7 3

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται πως έχουν περάσει τα υπουργικά καθήκοντα για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τις τελευταίες ημέρες το έχει ρίξει στον αθλητισμό και μετά τη συμμετοχή του στο τουρνουά τένις της Φιλοθέης, τώρα μπορούμε να τον απολαύσουμε να γυμνάζεται σκληρά με τη βοήθεια personal trainer.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν από χθες ο Άδωνις έχει καταγραφεί να ακολουθεί πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης, να μασάει τσίχλα και να γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης για καλύτερα αποτελέσματα.

@faihzakakoy Ευχαριστώ τον Υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη .Οι προπονησεις συνεχίζονται ! Και σήμερα μαζί έχω αναλάβει την εκγύμναση και την απωλεια βάρους μόνο με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μόνο στα LF για όλη την Ελλάδα !#fypシ゚viral #foryou #γιασενα #faih_zakakoy #fatburner #viral #weightloss #georgiadis #fatburnner #viral # #αδωνιςγεωργιαδης #fy #sundaymoodbelike #program #ηξερεςοτι ♬ πρωτότυπος ήχος – Faih Zakakoy

 

@faihzakakoy Ο υπουργός ανάπτυξης και πάλι κοντά μας σήμερα… 🙏🙏 #fypシ゚viral #foryou #γιασενα #faih_zakakoy #fatburner #viral #weightloss #fy #sundaymoodbelike #LFFITNESSSALOON #personaltrainer #foryoupagesofficiall #liveforthechallenge #program #αδωνιςγεωργιαδης ♬ πρωτότυπος ήχος – Faih Zakakoy

««Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Χθες βράδυ αποκλείστηκα δικαίως στο Τουρνουά στη Φιλοθέη (tennis Holdem) από τον κ. Χατούπη Σωτήρη το πρώτο που το γύρισε από το 4-1 και κέρδισε 4-6. Στο δεύτερο σάρωσα 6-1 και τάι έχασα 5-10. Άξιος αντίπαλος και καλό παιδί. Καλή επιτυχία Σωτήρη και στο κύπελλο!«, είχε γράψει ο υπουργός το Σάββατο για την άλλη αθλητική του ενασχόληση… το τένις.

Έξαλλος τουρίστας «κράζει» την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή» (video)

akropolh

Έξαλλος τουρίστας «κράζει» την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή» (video)

Ο Βρετανός τουρίστας περιφερόταν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του έφταιγαν τα πάντα

Πάσχος Μανδραβέλης: Χώρεσε σε μια ανάρτηση όλη την κατάντια της κυβέρνησης και της ΝΔ

Μανδραβέλης

Πάσχος Μανδραβέλης: Χώρεσε σε μια ανάρτηση όλη την κατάντια της κυβέρνησης και της ΝΔ

Τρεις προτάσεις χρειάστηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης για να περιγράψει την κατρακύλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη