Newsroom

Newsroom

Ο δήμαρχος του Λονδίνου δέχεται να τον… πυροβολήσουν με κανόνια νερού

Έτοιμος να εκτοξεύσουν εναντίον του νερό υπό πίεση προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα…

boris johnson

Έτοιμος να εκτοξεύσουν εναντίον του νερό υπό πίεση προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.

Μετά τις ταραχές που συγκλόνισαν το Λονδίνο το 2011, το θέμα της χρήσης κανονιών νερού από τις δυνάμεις επιβολής της τάξης τέθηκε από την αστυνομία, αν και επισήμως η χρήση τους δεν επιτρέπεται μέχρι τώρα στη Βρετανία. Ωστόσο, ο Τζόνσον προχώρησε στην αγορά τριών αντλιών ρίψης νερού υπό πίεση από τη Γερμανία.

Υπερασπιζόμενος μάλιστα την απόφασή του αυτή στο ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου LBC, ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι οι αντλίες αυτές «δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε εάν δέχεται την πρόκληση να τον καταγράψουν οι κάμερες ενώ θα του ρίχνουν νερό από την αντλία. Αν και στην αρχή δίστασε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει «κάνει τίποτα για να το αξίζει αυτό», ο 49χρονος τελικά αποδέχθηκε την πρόκληση αυτή. «Μπορώ ήδη να φανταστώ τους υπευθύνους του γραφείου Τύπου μου να τραβούν τα μαλλιά τους. Παρόλα αυτά, πρέπει να γίνει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…