Newsroom

Newsroom

Άρχισαν οι απολύσεις στην«Barking well media» με αφορμή βίντεο του J2US

Απολύθηκε ρεπόρτερ και παραιτήθηκε αρχισυντάκτριά της εκπομπής «Super Κατερίνα» για βίντεο του J2US

J2US

Δεν πέρασαν πολλές ώρες, από τη στιγμή που ακούστηκε δια στόματος Νίκου Κοκλώνη, στο «Έλεος» των Πάνια – Ψινάκη, ότι δεν διώχνει κόσμο από τις παραγωγές του, αλλά και η ανάρτηση του σχετικά με τόν ελέγχο από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, όπου ανέφερε ότι δεν δεν θα κάνει την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά, ήδη στην Barkingwell Media A.E συμφερόντων του Κοκλώνη, ‘εγινε μια απόλυση και μια παραίτηση!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tvnea.com, η Φαίη Φώτου, η δημοσιογράφος που κάλυπτε μέχρι πρότινος το J2US στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, απολύθηκε.
Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από ένα βίντεο που επιμελήθηκε η Φαίη Φώτου για το J2US για το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη και προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δεν άρεσε στους ιθύνοντες της εταιρείας παραγωγής. Ο λόγος που δεν άρεσε το κλιπ, ήταν γιατί δεν περιλάμβανε υλικό που να δείχνει πόσο «υπερπαραγωγή ήταν».

Την ευθύνη, ωστόσο, του συγκεκριμένου βίντεο ανέλαβε αμέσως η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», Κατερίνα Πόθα, η οποία εν τέλει δήλωσε την παραίτησή της, η οποία και έγινε δεκτή.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…