Newsroom

Newsroom

ΜέΡΑ25: Απαντά για τη «Δήμητρα» με τον… «Οδυσσέα» – Τρομάξτε κι άλλο!

Με το σχέδιο «Οδυσσέας» η απάντηση του ΜέΡΑ25 στην επίθεση που δέχεται για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα

5866645

Με ανακοίνωση που αναφέρεται στη “Δήμητρα” αλλά και στον “Οδυσσέα”, απαντά το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τρομάξτε κι άλλο: Έχουμε και τον “Οδυσσέα”, το σχέδιο που σώζει και τα σπίτια του κόσμου!

Αφού φρόντισε η Κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος -έστω και δια μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων- το σχέδιο “Δήμητρα” και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον “Οδυσσέα”.

Ο “Οδυσσέας” είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό “Ηρακλή” της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Ελπίζουμε κι ο “Οδυσσέας” να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η “Δήμητρα” στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στην Γερμανία για την διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».

Νέα εμπρηστική αναφορά από τον Μητσοτάκη

«Σταματήστε να παίζεται monopoly με τις ζωές και τις καταθέσεις των Ελλήνων» τόνισε από το Σχηματάρι της Βοιωτίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις θέσεις της ηγεσίας του ΜέΡΑ25 περί εναλλακτικών συστημάτων πληρωμών και κατ’ επέκταση στην επιδίωξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε, δε, ότι «πολλές φορές παρουσιάζω το όραμά μου για την Ελλάδα ως ένα σπίτι το οποίο αυτή τη στιγμή είναι μισοχτισμένο. Βάλαμε τα θεμέλια και έχουμε αρχίσει και χτίζουμε τους ορόφους. Το σπίτι δεν έχει τελειώσει, όμως. Το κοινό μας σπίτι, που είναι η Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί μόνο από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός μας δώσει την ευκαιρία -και θα το κάνει- για μια δεύτερη τετραετία. Στο τέλος της δεύτερης τετραετίας θα δούμε όλο το σπίτι έτοιμο. Και αυτό το σπίτι θα είναι ένα πραγματικά ευρωπαϊκό σπίτι, με μια χώρα η οποία θα ευημερεί. Με περισσότερη κοινωνική συνοχή, με καλύτερους μισθούς».

«Επανέρχομαι, όμως, στα διλήμματα των εκλογών και σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να μας κυβερνήσουν μη έχοντας μάθει τίποτα απολύτως από τα κολοσσιαία λάθη τα οποία διέπραξαν το 2015.

Ο κ. Βαρουφάκης, προσέξτε, γιατί αναφέρομαι σε αυτόν: Διότι αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της “προοδευτικής διακυβέρνησης” για την οποία μας μιλά ο κ. Τσίπρας. Είναι ο ίδιος ο οποίος μας είπε πριν από λίγες μέρες, με περίσσευμα αυταρέσκειας και αλαζονείας, ότι “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ξανακλείσουν οι τράπεζες και να βγούμε από το ευρώ, θα πληρώνεστε όλοι με ‘Δήμητρες'”.

Λοιπόν, τους λέμε ξεκάθαρα: σταματήστε να παίζετε “Monopoly” με τις ζωές μας και με τις καταθέσεις των Ελλήνων. Αρκετά, ως εδώ αυτές οι σαχλαμάρες. Οι οποίες όμως ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνες, διότι όλα αυτά τα σχέδια εξακολουθούν να υπάρχουν στο μυαλό τους. Πρέπει, λοιπόν, να τα εμποδίσουμε. Και πώς θα τα εμποδίσουμε; Με ισχυρή Νέα Δημοκρατία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών», επισήμανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σπίρτζης σε Κουτροκόη: «Θα χάσετε τη δουλειά σας με αυτό το κόστος» – «Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάτε» (video)

InCollage 20240716 145105784

Σπίρτζης σε Κουτροκόη: «Θα χάσετε τη δουλειά σας με αυτό το κόστος» – «Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάτε» (video)

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε κάποιες «παρατηρήσεις» στην Ντόρα Κουτροκόη και εκείνη έδωσε τη δική της…

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

6198689

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Οι Ολυμπιακοί αγώνες πλησιάζουν και οι Έλληνες αθλητές είναι έτοιμοι για την προσπάθεια τους στα…

Ανακαλύφθηκε σπήλαιο στη Σελήνη – Γιατί πιστεύουν πως θα μπορούσε να φιλοξενήσει ανθρώπους

448936033 1726600991079845 5375035058925651852 n

Ανακαλύφθηκε σπήλαιο στη Σελήνη – Γιατί πιστεύουν πως θα μπορούσε να φιλοξενήσει ανθρώπους

Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια χρόνια, όταν η λάβα έρεε στη Σελήνη, δημιουργώντας μια…

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχθηκε επίθεση από σκύλο ο ηθοποιός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καταγραφή 13

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχθηκε επίθεση από σκύλο ο ηθοποιός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μάλιστα ο ίδιος δημοσιοποίησε την περιπέτεια του μέσω Instagram, καθώς η ιδιοκτήτρια του σκύλου έφυγε…