Σάλος στο Twitter με την νέα γκάφα Μητσοτάκη σε ρόλο συμβουλάτορα…για εργασία και ένσημα (Video)

Αυτή τη φορά, τον απολαύσαμε σε ρόλο συμβουλάτορα, απευθυνόμενο στη νέα γενιά. Σάλος ξέσπασε στα μέσα κοινωνικού δικτύου.

f

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν παρέλειψε -όπως άλλωστε συνηθίζει- να χαρίσει τόσο στον παρουσιαστή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, αξέχαστες στιγμές. Αυτή τη φορά, τον απολαύσαμε σε ρόλο συμβουλάτορα, απευθυνόμενο στη νέα γενιά.

Ένας άνθρωπος που αποτελεί την προσωποποίηση του νεποτισμού, της οικογενειοκρατίας, κουνάει το δάχτυλο στον οποιοδήποτε νέο που έχει βλέψεις να ασχοληθεί με την πολιτική, συμβουλεύοντας τον να μάθει πρωτίστως…πως βγαίνει το μεροκάματο(!)

«Θα φροντίσεις πρώτα να έχεις δουλέψει. Να έχεις κολλήσει πραγματικά ένσημα, να ξέρεις τι σημαίνει να βγάζεις το μεροκάματο, να ξέρεις τι σημαίνει να έχεις εργοδότη και να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Και μετά, αφού κάνεις κάποια καριέρα, να το ξανασκεφτείς αν θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά». 

Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η συμβουλή αυτή φυσικά, αφορά τους πάντες, εκτός από τον ίδιο και -όπως προβλέπεται- τα παιδιά του.

Δείτε το βίντεο:

Σάλος ξέσπασε στα μέσα κοινωνικού δικτύου – “Stay Crazy” στο φόντο:

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…