Newsroom

Newsroom

Προειλημμένη απόφαση οι δεύτερες κάλπες; Η ΝΔ καλεί αποδήμους για… 2 Ιουλίου (εικόνες)

Υπονομεύει τις εκλογές της Κυριακής η ΝΔ

ek ekloges

Σε υπονόμευση της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαΐου προχωρά συστηματικά η ΝΔ, καθώς εκτός Ελλάδος, χιλιάδες πολίτες που επισκέπτονται ελληνικές ιστοσελίδες βομβαρδίζονται από διαφημιστικά μηνύματα του κυβερνώντος κόμματος που τους καλούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους των αποδήμων, για να ψηφίσουν την 1η Ιουλίου.

Πρακτικά δηλαδή ανακοινώνουν ότι ο μη σχηματισμός κυβέρνησης είναι προειλημμένη απόφαση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε περίπτωση που εκλεγεί στην πρώτη θέση, παραδεχόμενοι έτσι ότι θα λειτουργήσουν αντισυνταγματικά κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, επιλέγοντας να μην τις αξιοποιήσουν με ειλικρινή πρόθεση να σχηματίσουν κυβέρνηση όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.

Μάλιστα, η διαφήμιση προτρέπει τους συμπολίτες μας στο εξωτερικό να εγγραφούν στη σχετική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ μέχρι τις 21 Μαΐου, δηλαδή μέχρι την ημερομηνία των εκλογών που μάλλον για τη ΝΔ θεωρούνται… «οι πρώτες».

Μάλιστα το θέμα σχολίασε χθες σε συνέντευξή του και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νϊκος Ανδρουλάκης σημειώνοντας ότι «όλοι γνωρίζουν που πάει τα πράγματα ο κ. Μητσοτάκης».

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.