Newsroom

Newsroom

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής : Αντισυνταγματικός ο νόμος για την αξιολόγηση των δημoσίων υπηρεσιών

Για σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας κάνει λόγο η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  για την αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών βάσει του…

perifereia attikis

Για σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας κάνει λόγο η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  για την αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών βάσει του Ν.4250/2014.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσης του  εκφράζει την αντίθεσή του στο σύστημα αξιολόγησης του Ν. 4250/2014, το οποίο εμφανίζει προφανή κενά.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  αποφασίστηκε να μην  εφαρμοστεί η αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν αναλυτικά ότι: “Μέχρι την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη των διατάξεων του Ν. 4250/2014 και την ανάληψη των αναγκαίων νομοθετικών πρωτοβουλιών και, σε κάθε περίπτωση, την παροχή των αναγκαίων διευκρινίσεων και συμπληρώσεων του νομοθετικού καθεστώτος, υφίσταται αδυναμία εφαρμογής της αξιολόγησης του Ν. 4250/2014, λόγω της οποίας ζητούμε από την Κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος σύμφωνα με το Σύνταγμα”.

Τέλος αναφέρουν  ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο υποστηρίζει ότι η αξιολόγηση του προσωπικού της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να βασίζεται στην αποτελεσματικότητα και στην αξιοκρατία.

Απίστευτη ισραηλινή προπαγάνδα κατά των Παλαιστινίων με… αποκριάτικο μαχαίρι

GUIMTjLXAAAiUnm

Απίστευτη ισραηλινή προπαγάνδα κατά των Παλαιστινίων με… αποκριάτικο μαχαίρι

Πρώην εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού δημοσίευσε ένα ματωμένο μαχαίρι που υποτίθεται πως χρησιμοποιήθηκε από…