Newsroom

Newsroom

Καταγγελία σοκ από 23χρονη: Ο συντροφός της, την βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Ο φερόμενος δράστης φαίνεται να απειλούσε την 23χρονη ότι θα αποστείλει το βίντεο σε συγγενικό της πρόσωπο

βιασμος 2

Ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής βίας με θύμα μια νεαρή γυναίκα έγινε αυτή τη φορά στην πόλη του Πύργου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά από καταγγελία της 23χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της, και ενώ την βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις διαθέσεις του, θα στείλει το βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται μάλιστα να απέστειλε το εν λόγω βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι καταγγελλόμενες πράξεις, και παρότι λίγη ώρα αργότερα ακύρωσε την αποστολή του, το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, καθώς το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί, ενώ έχει ζητηθεί και η κατάσχεση των κινητών, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης απέστειλε το βίντεο.

Η 23χρονη προσήλθε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, έχοντας εμφανή σημάδια κακοποίησης στα χέρια αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της και κατήγγειλε το παραπάνω περιστατικό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Ο σύντροφος της νεαρής, τον οποίο αφορά το διερευνώμενο συμβάν, συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι παράλληλα παρήγγειλαν την εξέταση της κοπέλας αλλά και τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κακώσεις που έχει υποστεί.

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

thalassa 3

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική…