Σοφία Λεόνε: Νεκρή η γνωστή πορνοστάρ

Σε ηλικία 26 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η πορνοστάρ η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

λεονε

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Σοφία Λεόνε έφυγε από τη ζωή στα 26 της χρόνια, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η Λεόνε, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμά της την 1η Μαρτίου, από μέλη της οικογένειάς της. H αστυνομία εξετάζει το περιστατικό ως ληστεία και δολοφονία. «Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο θάνατος της Σοφίας ερευνάται ως υπόθεση ληστείας και δολοφονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Χ η εταιρεία 101 Modeling.

«Ας αναπαυθεί εν ειρήνη»

Την ίδια ώρα, όπως μεταφέρουν φίλοι και αγαπημένοι της 26χρονης, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για δικαιοσύνη όσον αφορά τις συνθήκες του θανάτου της.

Όπως αναφέρει η US Sun, από την πρώτη στιγμή το αστυνομικό τμήμα του Αλμπουκέρκι που έχει αναλάβει την υπόθεση θεωρούσε ύποπτες τις συνθήκες θανάτου της πορνοστάρ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λατίνα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της πριν κλείσει τα 20 της χρόνια και η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Λεόνε «ανακαλύφθηκε» από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι. Μετά από κάποια έρευνα που έκανε η ίδια, αποφάσισε να ενταχθεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Θαυμαστές και φίλοι της σταρ εξέφρασαν στα social media τη θλίψη τους για τον θάνατο της 26χρονης. «Η ζωή είναι πολύ σύντομη, όμορφη και τραγική. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», γράφει ένας σχολιαστής στο X. «Είναι αληθινή αυτή η είδηση; Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι», σημειώνει ένας άλλος.

 

 

 

Σε κώμα και η Έμιλι Γουίλις

H Σοφία Λεόνε δεν είναι η πρώτη πορνοστάρ που πεθαίνει σε τόσο νεαρή ηλικία, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι γυναικών της βιομηχανίας του πορνό από υπερβολική δόση αλλά και από άλλες αιτίες.

Η είδηση του θανάτου της Λεόνε έρχεται μια μέρα μετά την αποκάλυψη ότι και η πορνοστάρ Έμιλι Γουίλις έχει πέσει σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή.

Στις 5 Φεβρουαρίου η Γουίλις μεταφέρθηκε εσπευσμένα από γνωστό κέντρο αποτοξίνωσης διασημοτήτων στο Μαλιμπού σε ιατρικό κέντρο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, αφού η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση ότι η 25χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό βρισκόταν η νεαρή κοπέλα στο κέντρο αποτοξίνωσης, όπου είχε πάει για να καταπολεμήσει το πρόβλημα εθισμού της.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχθηκε επίθεση από σκύλο ο ηθοποιός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καταγραφή 13

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχθηκε επίθεση από σκύλο ο ηθοποιός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μάλιστα ο ίδιος δημοσιοποίησε την περιπέτεια του μέσω Instagram, καθώς η ιδιοκτήτρια του σκύλου έφυγε…

Νεαρός στέλνει «χαιρετίσματα σε Αλαφούζο» και αφήνει «κάγκελο» Οικονόμου – Παυλόπουλο (video)

5892161 1295x864 2

Νεαρός στέλνει «χαιρετίσματα σε Αλαφούζο» και αφήνει «κάγκελο» Οικονόμου – Παυλόπουλο (video)

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν περίμεναν πως ο νεαρός θα απευθυνθεί στον Γιάννη Αλαφούζο και…

Τρομακτικό ατύχημα στη «μικρή» Formula: Μονοθέσιο έφερνε τούμπες στον αέρα – Η τεχνολογία Halo που έσωσε τον οδηγό (video)

Καταγραφή 11

Τρομακτικό ατύχημα στη «μικρή» Formula: Μονοθέσιο έφερνε τούμπες στον αέρα – Η τεχνολογία Halo που έσωσε τον οδηγό (video)

Μάλιστα ενδέχεται η τεχνολογία «Halo» να έσωσε τη ζωή του οδηγού