Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Συνελήφθη 43χρονη για εκβίαση βιασμού

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι δύο Έλληνες, απαίτησε από αυτούς το ποσό των 1.500 ευρώ προκειμένου να μην τους καταγγείλει για βιασμό στην Αστυνομία.

συλληψη γυναικα

Μία 43χρονη Ελληνίδα συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ύστερα από καταγγελία δύο ανδρών για εβίαση σε βάρος τους.

Σύμφωνα με το tempo24.news γυναίκα η οποία εργάζεται σε μπάρ στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι δύο Έλληνες, απαίτησε από αυτούς το ποσό των 1.500 ευρώ προκειμένου να μην τους καταγγείλει για βιασμό στην Αστυνομία.

Οι πιέσεις οδήγησαν τους δύο άνδρες στην απόφαση να προχωρήσουν σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται αφού συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτούσε η 43χρονη, προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα από τους αστυνομικούς και ακολούθησε συμφωνία των δύο με τη γυναίκα προκειμένου να της τα παραδώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το ραντεβού τους κλείστηκε σε περιοχή της Ακράτας, όπου η 43χρονη πήγε, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πως στο σημείο της συνάντησης θα βρίσκονται και αστυνομικοί. Μόλις παρέλαβε από τους καταγγέλλοντες το χρηματικό ποσό συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός: Αγνοείται το ελικόπτερο που επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

Καρυστιανού: Αντί να τους απασχολεί αν θα πάνε φυλακή, νοιάζονται για τα αποτελέσματα των εκλογών

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…