Δημήτρης Οικονόμου: «Τα έβαλε» με τον Δούκα για τον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας και του απάντησαν… από την διοργάνωση

«Δεν φτάνει ο καθημερινός γολγοθάς των Αθηναίων φροντίζει ο Δήμος να μην υπάρχει ανάσα ούτε το ΣΚ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου

InCollage 20240520 140254778

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Οικονόμου, εμφανίστηκε οργισμένος στο Twitter ρίχνοντας τα πυρά του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, λόγω του ποδηλατικού γύρου που διεξήχθη στην πρωτεύουσα την Κυριακή 19/05.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος αναρωτήθηκε αν: «Αυτό το αίσχος να κλείνει η Αθήνα κάθε τρεις και λίγο θα τελειώσει κάποια στιγμή;», τονίζοντας προς τον κ. Δούκα ότι «Έχουν δικαιώματα και οι κάτοικοι».

Αναλυτικά η ανάρτηση Οικονόμου

Αυτό όμως που δεν περίμενε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είναι ότι η απάντηση στα παράπονα του θα ερχόταν απευθείας από την κυβέρνηση και την υπεύθυνη επικοινωνίας του αγώνα, Χριστίνα Αμερικάνου, η οποία ξεκαθάρισε ότι: «Η διοργάνωση δεν είναι του Δήμου της Αθήνας. Είναι big sport event σαν τον Γύρο Γαλλίας».

Μάλιστα κάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου όποτε θέλει να την καλέσει και στην ραδιοφωνική του εκπομπή για να του εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει.

Οικονόμου

Στη συνέχεια ο Οικονόμου επέστρεψε με νέο σχόλιο όπου λέει ότι: «Χωρίς την έγκριση του ΟΠΑΝΔΑ, που ανήκει στο δήμο, δεν γίνεται».

oik

Πάντως είναι μάλλον παράλογο να ζητάμε από το Δήμο της Αθήνας να πει «όχι» σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό event, ενώ καλό θα ήταν η ευαισθησία για τις ανάγκες των πολιτών να υπάρχει πάντα, γιατί από ότι φαίνεται ο Δημήτρης Οικονόμου δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι επί δημαρχίας Μπακογιάννη για τέσσερα χρόνια γίνονταν έργα στη Πανεπιστημίου ταλαιπωρώντας καθημερινά χιλιάδες οδηγούς και πεζούς.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μήπως πρέπει να πείτε συγγνώμη στον Τσίπρα;» – Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ (video)

70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι για την περιβόητη φωτογραφία με τα ράντζα στο Γεννηματάς

Πέθανε ξαφνικά 23χρονη στη Βέροια: Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε (video)

Μάνεσης: Αποκάλυψε πως τον διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ – «Επειδή είπα το αυτονόητο» (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

palaistini epidayros

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.