Το ακούσαμε και αυτό από τον Πύρρο Δήμα – «Θα ταράξει την ευρωβουλή στη νομιμότητα με τον Μπελέρη» (video)

Φαίνεται πως η υπεράσπιση ακραίων θέσεων έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για τον Πύρρο Δήμα

InCollage 20240521 151000345

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στο Action24 με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές και μεταξύ άλλων μίλησε για τον συνυποψήφιο του με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μίλησε για την ακεραιότητα του Μπελέρη, σημειώνοντας ότι είναι άδικα προφυλακισμένος και μάλιστα έστειλε και μήνυμα στον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, λέγοντας πως θα τον ταράξουν στη νομιμότητα μέσα από το ευρωκοινοβούλιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πύρρος Δήμας

«Μιλάμε όλοι εμείς για τον κύριο Μπελέρη, γενναία απόφαση του πρωθυπουργού να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο, είναι άξιο τέκνο της Χειμάρρας, είναι ένας πατριώτης που θεωρώ ότι άδικα, όχι εγώ όλος ο κόσμος που ξέρει είναι προαποφασισμένη η φυλάκισή του. Ήταν σχέδιο.

Δεν νομίζω ότι πείραξε η επίσκεψη Μητσοτάκη, περισσότερο δεν περίμεναν ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα βγει δήμαρχος. Δεν το περίμεναν και επειδή θα ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους, υφαρπαγή περιουσιών και η παραλία φιλέτο της Χειμάρρας, ήταν προαποφασισμένη η φυλάκισή του.

Εμείς σαν ευρωβουλευτές, που θα είμαστε στην ευρωβουλή, θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Μια χώρα που είναι υπό ένταξη, πρέπει να κάνει κάποια πράγματα, έχουν γίνει βήματα αλλά λειτουργούν και μεθόδους μαφίας».

Πάντως εντύπωση κάνει το γεγονός πως ο πρώην ολυμπιονίκης από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχει γίνει υπερασπιστής και εκφραστής ακραίων θέσεων, βγαίνοντας μάλιστα και μπροστά για να στηρίξει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσότακη.
Ειδήσεις σήμερα:Πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο και η «τρελή» πορεία που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο (video)

Πανικός σε παραλία στα Τέμπη: Φίδι κολυμπούσε στη θάλασσα – Γιατί ανησυχούν οι αρχές (photos)

Καιρός: Καλοκαίρι τέλος λέει ο Μαρουσάκης – Έρχεται η «ψυχρή λίμνη» με καταιγίδες (video)

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι