Newsroom

Newsroom

Άγριο σφυροκόπημα του Ισραήλ: Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών παιδιών και αμάχων στη Ράφα

Χτύπησε ξανά το Ισραήλ κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό, προκαλώντας νέο μακελειό στη Ράφα

RAFA AP

Στους είκοσι ένας υπολογίζονται οι Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν και τουλάχιστον οι 12 από αυτούς ήταν γυναίκες, ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από τα νέα ισραηλινά πλήγματα σε μια περιοχή με σκηνές όπου στεγάζονται εκτοπισμένοι, στα δυτικά της Ράφα, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Τα νέα ισραηλινά πλήγματα είχαν ως στόχο σκηνές εκτοπισμένων οικογενειών στην επισημασμένη ανθρωπιστική περιοχή του Μαουάσι, στη δυτική Ράφα, ανέφεραν γιατροί και κάτοικοι.

Ο εκπρόσωπος του Παλαιστίνιου προέδρου, Ναμπίλ Άμπου Ρουντέινα, χαρακτήρισε «σφαγή» χαρακτήρισε τα νέα ισραηλινά πλήγματα στη Ράφα.

Ισραηλινά άρματα μάχης πρωθήθηκαν στο κέντρο της Ράφας για πρώτη φορά σήμερα, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Συγκεκριμένα, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα με πολυβόλα θεάθηκαν κοντά στο τέμενος Αλ-Άουντα, ορόσημο της κεντρικής Ράφας, όπως δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε πως οι δυνάμεις του εξακολουθούν να επιχειρούν στην περιοχή της Ράφας χωρίς να σχολιάζει τις πληροφορίες για προώθησή τους στο κέντρο της πόλης.

 

 

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…