Newsroom

Newsroom

Συγκλόνισε η μητέρα της Κυριακής: «Παρακαλάω κάθε βράδυ να έρθει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό» (video)

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό του Πρωινού με τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

agioi anargiroi

Στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» μίλησε και συγκλόνισε η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής, που είχε δολοφονηθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφο της.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι παρακαλάει την Παναγία να στείλει την κόρη της στον ύπνο της έστω για ένα λεπτό και να της πει ότι δεν πόνεσε, ενώ παράλληλα ράγισαν καρδιές όταν τόνισε ότι έχει αρχίσει να μην θυμάται τη μυρωδιά και τη φωνή της κόρης της.

Τέλος αναρωτήθηκε γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να βοηθήσει την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά είπε: «Κάθε πρωί θέλω να της στείλω ένα μήνυμα, να της λέω, «καλημέρα». Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου εκεί, στο τηλέφωνό της, να την πάρω τηλέφωνο, πολλές φορές… Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα πήγαινα σε εκείνη την Κυριακή που είχα πάει στο σπίτι της και μου έφτιαξε καφέ. Ήταν ο πιο ωραίος καφές που είχα πιει ποτέ στη ζωή μου.

Θέλω να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει για το παιδί της! Καμία άλλη μάνα! Πονάει πολύ…

Θέλω να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω… Να τη μυρίσω θέλω, χάνω την μυρωδιά της. Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου την στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό…

Το πρώτο πράγμα που αναγνωρίζεις όταν γεννιέται ένα παιδί, που στο δίνουν στην αγκαλιά σου, είναι η μυρωδιά της. Η μυρωδιά της και το κλάμα της. Αυτά δεν θέλω να τα ξεχάσω ποτέ.

Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω «το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα». Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τη βοηθήσει;»,

Όπως είναι λογικό τα σπαρακτικά λόγια της μάνας «πάγωσαν» τους πάντες στο πλατό, καθώς για αρκετή ώρα κανείς δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη και να πει κάτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Καρυστιανού: Βρέθηκε στη σκηνή με τον Λαζόπουλο και συγκλόνισε – «Δεν έχω να χάσω τίποτα πια» (video)

Νέα δημοσκόπηση με εκπλήξεις: Πέφτουν ΚΚΕ, Λοβέρδος – «Ανεβαίνει» ο Βαρουφάκης

Εξοργισμένος με το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Σάλος για την απάτη στην TV ζώνη του Κοκλώνη

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…