Newsroom

Newsroom

Επική ατάκα πιτσιρικά στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού – «Γράφω Βιολογία αύριο, αλλά σιγά μην κοιμηθώ» (video)

Δεν ήθελε να χαλάσει τις στιγμές αυτές για να πάει νωρίς σπίτι

profile player 960x540 17

Όπως είναι απολύτως λογικό ακόμα δεν έχουν κοπάσει τα πανηγύρια στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Conference League χθες το βράδυ, κόντρα στη Φιορεντίνα.

Μάλιστα ο Πειραιάς «καιγόταν» μέχρι τις 5 το πρωί, με αρκετούς φίλους της ομάδας είτε να μην πηγαίνουν στις υποχρεώσεις τους την άλλη μέρα, είτε να πηγαίνουν… άυπνοι.

Βέβαια οι πανηγυρισμοί δεν γινόντουσαν μόνο στο λιμάνι, καθώς και η Πάτρα δεν πήγε πίσω, με τις σκηνές να θυμίζουν καρναβάλι

Πιο επικός απ’ όλους όμως ήταν ένας πιτσιρικάς από εκεί, ο οποίος την επόμενη έδινε βιολογία, αλλά δεν τον ένοιαζε καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε στην κάμερα του Mega «Γράφω Βιολογία αύριο, αλλά δεν θα γράψω τίποτα. Σιγά μην κοιμηθώ».

Συγκίνησε τους πάντες ο μικρός Γιαννάκης: «Είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων!»

Ο μικρός Γιαννης Παπαστεφανάκης και το μήνυμά του ήταν από τις στιγμές που ξεχώρισαν χθες στον τελικό του Conference League και στο τέλος  μάλιστα σήκωσε και αυτός το τρόπαιο.

Ο μικρός Γιαννάκης ήταν καλεσμένος του Ολυμπιακού και μετά τη μεγάλη νίκη σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα δηλώνοντας… «Είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, τη Euroleague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός, και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων», ανέφερε και μιλώντας για τη φανέλα του Ελ Κααμπί σημείωσε:

«Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω, είναι συλλεκτική».

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό