Μητσοτάκης: «Ψάχνω τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά δεν τον βρίσκω»… ας πήγαινε στον τελικό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αποκάλυψε» πως δεν μπορεί να βρει τον Μεντιλίμπαρ

InCollage 20240531 110246699

Ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1, καθώς μεταξύ άλλων δήλωσε πως ψάχνει τον προπονητή του Ολυμπιακού για τα συγχαρητήρια, αλλά δεν μπορεί να τον βρει.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και ο πρωθυπουργός όπως είναι λογικό, προσπαθεί να συγχαρεί τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά κάτι κάπου στραβώνει… ίσως αν ο Κ. Μητσοτάκης είχε επιλέξει να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παρακολουθήσει από κοντά τον σπουδαίο αγώνα που έδωσε ο Ολυμπιακός η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες να ήταν πιο εύκολη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά για τον Ολυμπιακό ως Ολυμπιακός αλλά και ως Έλληνας για τις επιτυχίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και υπερήφανος ως Έλληνας πρωθυπουργός ότι διοργανώσαμε άρτια τον τελικό. Οι Γερμανοί στο Final 4 του Βερολίνου δεν τα πήγαν το ίδιο καλά», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ για το αν πήρε τον προπονητή του Ολυμπιακού για συγχαρητήρια, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Ψάχνω τον Μεντιλίμπαρ αλλά δεν τον έχω βρει».

Ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα και ο Μητσοτάκης σπίτι για μπάρμπεκιου – Αναζωπυρώνεται η κόντρα με Μαρινάκη;

«Η κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει για δύο μήνες τα γήπεδα και άνοιξαν με ασφάλεια και το κερδίζουμε το στοίχημα. Η ΕΛΑΣ έκανε υποδειγματική δουλειά στην υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη. Για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς θεατές δεν ήταν δική μας απόφαση αλλά της ΕΠΟ και επαναλαμβάνω την πρόταση να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ και με φιλάθλους και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει το 2025», σχολίασε ο πρωθυπουργός για την βία στα γήπεδα.
Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…