«Ένα κίνημα γεννιέται…» – Τι σηματοδοτεί το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη (video)

Σποτ με αφορμή τις ευωεκλογές και τη μέρα μετά απ' αυτές παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης

6224541

Νέο προεκλογικό σποτ παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο «πρωταγωνιστεί» ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος με του λόγια μας προετοιμάζει για τη μάχη της κάλπης που έρχεται, αλλά και για την επόμενη ημέρα…

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αρχή του σποτ αναφέρει «ένα νέο κίνημα γεννιέται. Για μια πατρίδα που θέση στο φως δεν θα έχουν πάντα οι άλλοι. Εμείς βάλαμε τον σπόρο. Τώρα σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε στην κάλπη»

Κασσελάκης – Τι μπορεί να σημαίνουν όμως τα παραπάνω λόγια 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών θέλει να αποτελεί την αδιαμφισβήτητη αξιωματική αντιπολίτευση – με καθαρή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και με υψηλή επίδοση και με αυτόν τον τρόπο να ισχυροποιήσει στη συνείδηση του κόσμου ότι αυτός θα είναι και μετεκλογικά ο κύριος αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακούγοντας κάποιος τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι η στοχοπροσήλωση της Κουμουνδούρου είναι την επομένη των εκλογών το κόμμα να είναι δυνατό και η ισχυρή προοδευτική δύναμη της Ελλάδας. Και από αυτή τη θέση να ηγηθεί διεργασιών για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου κοινωνικού-πολιτικού μπλοκ απέναντι στην «κυβερνώσα δεξιά».

Για αυτό άλλωστε χρησιμοποιεί και τον όρο «κίνημα». Έναν όρο που είναι αρκετά γνωστός απ’ τα χρόνια του παλιού ΠΑΣΟΚ  και που καθόλου τυχαία δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο σποτ.

Με αυτή του την ενέργεια ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να δείξει σε κάθε προοδευτικό πολίτη της χώρας ότι αυτός και το κόμμα του είναι η λύση για να πέσει η Νέα Δημοκρατία και να αφήσει στην άκρη τις «φθηνές λύσεις» του ΠΑΣΟΚ, της Πλεύσης Ελευθερίας και φυσικά της Νέας Αριστεράς.

Ουσιαστικά, αν κρίνουμε και απ’ τη συνέχεια του σποτ, ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί με έναν άλλον τρόπο να υλοποιήσει αυτό που ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας με την απλή αναλογική και τη σύμπτυξη των προοδευτικών δυνάμεων που ζητούσε. Αλλά δεν δείχνει να το θέλει με «ενώσεις» κομμάτων, αλλά με ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ.

Για να φτάσουμε εκεί όμως πρώτο βήμα είναι η Κυριακή 9 Ιουνίου και οι ευρωεκλογές. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τα ποσοστά που χρειάζεται για όλα τα παραπάνω.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Επεισοδιακή συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Ρόδου – Ο έντονος διάλογος με τη δημοσιογράφο του Real Voice (ηχητικό)

Μητσοτάκης: Έκανε παρατήρηση σε Παπαδάκη και Αναστασοπούλου επειδή τον ρώτησαν για το «πεινάω» της ηλικιωμένης (video)

Ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα και ο Μητσοτάκης σπίτι για μπάρμπεκιου – Αναζωπυρώνεται η κόντρα με Μαρινάκη;

Ολυμπιακός: Οι παίκτες πήγαν στη Βίσση και εκείνη τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού – Ο διάλογος με Πασχαλάκη (video)

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι