Χυδαία «επίθεση» στελέχους της ΝΔ στην Καρυστιανού: «Εργαλειοποιείτε τον θάνατο του παιδιού σας για κομματικούς λόγους»

Το στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, έκανε μια ανάρτηση κατά της Μαρίας Καρυστιανού προκαλώντας οργή στα social media.

Καρυστιανού

Μια αδιανόητη επίθεση προς την Μαρία Καρυστιανού, έκανε ο Νίκος Κατράνης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου μέσω μιας ανάρτησής του στα social media.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Καρυστιανού μίλησε σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου προκειμένου να παρουσιάσουν τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και το πώς δημιουργήθηκε.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» αναφέρθηκε και σε ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από συνταξιούχο εισαγγελέα.

Ο Νίκος Κατράνης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου, στην ανάρτησή κατηγορεί την Μαρία Καρυστιανού ότι δεν έχει μιλήσει για άλλα τραγικά γεγονότα στα οποία έχασαν άδικα την ζωή τους άνθρωποι και ότι εργαλειοποιεί τον θάνατο της κόρης της στα Τέμπη «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη».

Η ανάρτησή του (όπως ακριβώς την έχει γράψει):

«Κύρια Καρυστινού φθάνει πια, ως εδώ, σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Εργαλειοποιείτε τον τραγικό θάνατο του παιδιού σας ( για το οποίο στεκόμαστε όλοι με δέος ευλάβεια και απόλυτη συμπόνια ) για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη .
Που ήταν τόσα χρόνια η ευαισθησία σας και συμπαράσταση σε τόσες χαροκαμμένες μανες;- που πολλές φορές έχασαν τα παιδιά τους με ακόμα πιο άδικο και τραγικό τρόπο; –
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για την τραγική και αξιοπρεπέστατη μάννα του Αξαρλιάν ; Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τραγικά θύματα της Μάρφιν ;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα πολλαπλάσια θύματα στο Μάτι; στην Μάνδρα;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τόσα νεαρά παιδιά -Αστυνομικούς- αθώα θύματα της τρομοκρατίας; (θέλω να πιστεύω να μην είσαστε και εσείς με όλους αυτούς τους ” γραφικούς” δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εν μέσω Κορωναίου έκαναν πορείες για την αποφυλάκιση του σκληρού δολοφόνου Κουφοντίνα) .
Κ.Καρυστιανου είστε Γιατρός, μορφωμένη γυναίκα και όπως θέλετε να παρουσιάζετε ενεργό μέρος της κοινωνίας. Τι κάνατε τόσα χρόνια για όλους αυτούς τους τραγικούς και άδικους θανάτους; Τι κάνατε για όλες αυτές τις χαροκαμμένες , όπως εσείς μάνες;
Λυπάμε κ.Καρυστιανου για τον κομματικό κατήφορο στον οποίο πορευεστε .Καποια στιγμή θα καταλάβετε το λάθος και την αβελτηρία σας.
Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιείσετε ότι η ανοχή και ο σεβασμός της Πολιτείας και της Κοινωνίας δεν είναι αδυναμία ούτε και απεριόριστος .
Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ.
»

Ανάρτηση στελέχους Νέας Δημοκρατίας

Οργή στα social media

Η ανάρτηση του  στέλεχους της ΝΔ προς την Μαρία Καρυστιανού, πυροδότησε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες στο Χ, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για αντίποινα επειδή έχασε η ΝΔ τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, και τρόμαξαν από την  κοινωνική οργή έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης που παρακολούθησαν την συζήτηση οι πολίτες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μωραΐτης για Νέα Αριστερά και Αχτσιόγλου: «Είναι αριβίστες αδίστακτοι, ροκάνιζαν τον Τσίπρα» (video)

Καλαμάτα: Υπόθεση που θυμίζει «Κωσταλέξι» με 29χρονη να ζει σε κλουβιά (video)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Το σκεπτικό της απόφασης

Ανδρουλάκης, ο μονόκερος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι